Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

5 hyllade kändisparfymer – som är bra på riktigt

21 feb, 2023 
AvAino Oxblod
Fotograftt.
Många har fördomar om parfymer som är gjorda av kändisar, och tänker att de inte är lika bra som parfymer från etablerade märken.
Det kan vara sant i vissa fall – men en del kändisdofter är minst lika väldoftande som andra alternativ!
Här är fem hyllade kändisparfymer som är värda att kolla in.
Annons
6 Artister som släppt sin egen parfymBrand logo
6 Artister som släppt sin egen parfym

När det kommer till parfymvärlden så ses kändisparfymer ofta på med lite negativ blick, där många tycker att dofterna är för söta, onyanserade och riktade till barn. Men det finns också parfymer gjorda av kändisar som håller måttet, skriver Elle Australia. Här är fem dofter som är värda alla hyllande ord de får!

Eilish Eau de Parfum – Billie Eilish

Bad guy-artisten har skapat en söt och sexig doft, med noter som vanilj och kakao. Om du vill ha en doft som håller länge och ger ett feminint intryck är den här värd att kolla in lite extra.

Annons

Fenty – Rihanna

Rihanna har inte bara ett framgångsrikt sminkmärke med Fenty beauty, hon har också släppt en egen parfym. Parfymen är kryddig, söt och varm, och den sensuella doften med noter av magnolia, musk och bulgarisk ros är inget man glömmer i första taget!

Kim Kardashian Gold Eau de Parfum – Kim Kardashian

Kardashian-familjen har släppt många olika parfymer genom åren, men det här är fortfarande den som är mest hyllad – och av en anledning. Det är en klassisk doft med noter som bergamott, grapefrukt och jasmin, som känns både lätt och kvinnlig.

Annons

Sweet like candy EDP – Ariana Grande

Ariana Grande har släppt flera parfymer genom åren, men den här från 2015 har klarat tidens tand. Som man hör på namnet rör det sig om en väldigt söt doft, med noter av bär, frukt, citrus och blommor.

Grace EDT – Grace Coddington och Comme des Garçons

Stylisten Grace Coddington är en modelegendar, och hennes parfym lever upp till hennes rykte inom branschen. I samarbete med modehuset Comme des Garçons har hon gjort en blommig doft med noter som ros och fresia. Flaskan hyllar också Graces kärlek till katter, och är en söt detalj på badrumshyllan.

Annons