Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

56-åriga kvinnan får höra att hon ser ut som 30 – har redan pensionerat sig

24 mar, 2021 
Sheena Cole får höra att hon ser ut att vara 30 år, och har ofta unga män som flörtar med henne.
Därför är det många som blir förvånade när hon avslöjar att hon är 56 år, har firat 25 år med maken och till och med gått i pension.
– Gener spelar garanterat en roll, båda mina föräldrar har bra hy, säger hon till Daily Mail.
Annons
6 misstag att undvika för en vacker hyBrand logo
6 misstag att undvika för en vacker hy

Sheena Cole från Nya Zeeland är 56 år – men ser ut som 30. Hennes ålderstrotsande utseende har lett till många förvånade miner och misslyckade uppraggningsförsök. Många yngre män tror nämligen att hon är i deras ålder, när hon i själva verket nyss firade silverbröllop efter 25 år som gift med maken.

– Jag blir ofta misstagen för att vara yngre, men det beror på vad jag har på mig och hur mycket smink jag har. Om jag till exempel har jeansshorts och är osminkad så antar folk att jag är yngre än jag är. Det har varit många tillfällen då yngre killar har använt sina bästa raggningsrepliker på mig, säger Sheena.

Hon konstaterar att det kan blir lite pinsam stämning när killarna inser att hon egentligen är äldre än deras mammor.

Annons

– Nyligen kom det en kille och skulle hänga upp tavlor hos oss, och jag nämnde att jag nyss hade firat min 25:e bröllopsdag. Han var så chockad och undrade om jag var fem år när jag gifte mig! Han kanske inte var beredd på att en 56-åring skulle glida runt i jeansshorts, säger Sheena.

Så gör 56-åringen för att se yngre ut

Sheena Cole menar att hon ser yngre ut än hon är dels på grund av bra gener, men också för att hon har en strikt hudvårdsrutin. Hon använder sig av retinol för att minska sina rynkor och fina linjer, och sedan ett solskydd med vitamin C i.

– I åratal har jag fått frågan om vad hemligheten till ungdomlig hy är, men det finns ingen hemlighet. Gener spelar garanterat en roll, båda mina föräldrar har bra hy. Men inverkan av att äta hälsosam mat, sova tillräckligt, träna regelbundet och använda solskydd kan inte förbises, säger hon.

Samtidigt tror hon att mycket handlar om hur hon är mentalt och hur hon beter sig.

– Förutom att jag generellt ser yngre ut än jag är, så verkar jag yngre på grund av min attityd. Jag vet verkligen inte hur man ska bete sig när man är 56 år.

Annons