Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

6 snygga sätt att bära trendfärgen expensive blonde

05 apr, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
En av vårens stora hårtrender är den lyxiga ”expensive blonde”.
Med mängder av nyanser, dimension och glans är den här ljusa hårfärgen precis rätt sätt att lyfta upp utseendet ur den gråa vardagen.
– Det är en varmare nyans som funkar bra till våren, säger kändisfrisören Tom Smith.
Annons
7 kungligheter som varit både blonda och brunettaBrand logo
7 kungligheter som varit både blonda och brunetta

Att färga håret i en ljusare hårfärg känns perfekt på våren, och i år är det trendiga färgen expensive blonde – exklusiv blond – som är nyansen på allas läppar. Både Hollywood-stjärnor, influencers och gemene man väljer den snygga ljusa färgen med mängder av nyanser och dimension.

För att få till den lyxiga och exklusiva looken med expensive blonde är det just nyanserna det hänger på. Frisören måste blanda mängder av ljusare och mörkare blonda nyanser som gör att håret känns levande och får ett snyggt fall.

– Det är väldigt mjuka kontraster så det blir färre skuggor i håret, men det är inte bara en bestäms färg. Det finns fortfarande dimension, det finns fortfarande mörkare och ljusare delar. Det är en varmare nyans som funkar bra till våren, säger kändisfrisören Tom Smith till Glamour.

Annons

Vill du testa på färgen så finns det mängder av snygga stjärnor att inspireras av! Här är några som rockar expensive blonde:

Margot Robbie

Vackra skådespelaren Margot Robbie blev ansiktet utåt för den nyanserade blonda färgen, när hon i Vogue visade upp en honungsblond frisyr. Från att tidigare mest haft platinablonda frisyrer går hon nu mer åt det varma och mjuka.

Jasmine Sanders

Chrishell Stause

Jessica Alba

Jessica Alba har haft både mörkt och ljust hår under karriären, och rockar nu en expensive blonde med karamellbruna toner.

Jennifer Lopez

Stylad av kändisfrisören Chris Appleton är det självklart att Jennifer Lopez har den heta hårfärgen.

Hassie Harrison

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons