10 kändisar som kämpat med acne
1:32

Efter reklamen: 10 kändisar som kämpat med acne

(1:32)

Slå på ljud

Efter att ha tillbringat i stort sett hela sitt liv i rampljuset har Drew Barrymore hunnit med en mängd olika stilar på hår, smink och kläder. Hollywood-stjärnan har haft allt från kort blont hår till knallröda lockar, rockar både tunna och tjocka bryn samt bytt grungesmink till en mer naturlig look.

De senaste åren har vi sett Barrymore i färre filmroller, när hon istället tagit steget till att bli pratshow-värd i The Drew Barrymore show och sminkprofil med sitt märke Flower beauty. Nu för tiden har hon för det mesta ett naturligt sminkat ansikte och lockiga mörkblonda eller orangetonade lockar i ett avslappnat svall.

Hollywoodstjärnor som varit gifta tre gånger – eller fler

Stjärnorna gör om Drew Barrymore

Nyligen slog Barrymore dock sina påsar ihop med två av de allra främsta profilerna i skönhetsbranschen – frisören Chris Appleton och sminkösen Charlotte Tilbury. Chris Appleton stylar ofta både Jennifer Lopez och Kim Kardashian, och Charlotte Tilbury är en riktig legendar i sminkbranschen, som både driver ett framgångsrikt lyxsminkmärke i eget namn och fortfarande sminkar på modeveckornas största modevisningar.

Kändiskvinnorna som säger nej till skönhetsingrepp

På Chris Appletons sociala medier visar han upp Drew Barrymores vackra och glammiga förvandling, där vi får se henne gå från osminkad klädd i mjukisbyxor, till att visa upp en otrolig look. När Chris och Charlotte är klara med henne har hon fått mycket längre hår med hjälp av förlängningar, och sminkats till perfektion i klassisk Hollywood-glam med mycket glow och fladdrande fransar.

Bland kommentarerna är kändisar och fans galna i Drews nya look, och hyllar den till skyarna.

Källa: Allure.

Mest läst