Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Drew Barrymores otroliga förvandling – av stjärnorna

04 apr, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Vi har vant oss vid att se coola Hollywood-stjärnan Drew Barrymore i sin vanliga signaturlook de senaste åren.
Därför piggade det upp när hon stylades om av två av branschens hetaste kändisstylister – sminkmogulen Charlotte Tilbury och frisören Chris Appleton.
Annons
10 kändisar som kämpat med acneBrand logo
10 kändisar som kämpat med acne

Efter att ha tillbringat i stort sett hela sitt liv i rampljuset har Drew Barrymore hunnit med en mängd olika stilar på hår, smink och kläder. Hollywood-stjärnan har haft allt från kort blont hår till knallröda lockar, rockar både tunna och tjocka bryn samt bytt grungesmink till en mer naturlig look.

De senaste åren har vi sett Barrymore i färre filmroller, när hon istället tagit steget till att bli pratshow-värd i The Drew Barrymore show och sminkprofil med sitt märke Flower beauty. Nu för tiden har hon för det mesta ett naturligt sminkat ansikte och lockiga mörkblonda eller orangetonade lockar i ett avslappnat svall.

Stjärnorna gör om Drew Barrymore

Nyligen slog Barrymore dock sina påsar ihop med två av de allra främsta profilerna i skönhetsbranschen – frisören Chris Appleton och sminkösen Charlotte Tilbury. Chris Appleton stylar ofta både Jennifer Lopez och Kim Kardashian, och Charlotte Tilbury är en riktig legendar i sminkbranschen, som både driver ett framgångsrikt lyxsminkmärke i eget namn och fortfarande sminkar på modeveckornas största modevisningar.

På Chris Appletons sociala medier visar han upp Drew Barrymores vackra och glammiga förvandling, där vi får se henne gå från osminkad klädd i mjukisbyxor, till att visa upp en otrolig look. När Chris och Charlotte är klara med henne har hon fått mycket längre hår med hjälp av förlängningar, och sminkats till perfektion i klassisk Hollywood-glam med mycket glow och fladdrande fransar.

Bland kommentarerna är kändisar och fans galna i Drews nya look, och hyllar den till skyarna.

Källa: Allure.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons