Här får Feminas chefredaktör en total hår-makeover
2:54

Efter reklamen: Här får Feminas chefredaktör en total hår-makeover

(2:54)

Slå på ljud

Många kan nog känna igen sig i att sluta prioritera sitt utseende i perioder – om det är mycket på jobbet eller i privatlivet är det lätt att låta utseendet komma i andra hand. Och inget fel med det, men ibland kan det göra att man tappar bort sig själv.

Det hände Debbie i Chicago – som därför bestämde sig för att boka in en makeover hos kända frisören och stylisten The makeover guy.

Debbie innan sin makeover.

Foto: Youtube.

– Jag har alltid velat få en makeover, men jag har aldrig hittat någon som jag tror skulle kunna få mig att bli mitt snyggaste jag, berättar hon i en video på The makeover guys youtube-kanal.

Kvinnans chock efter frisörbesöket: ”Jag såg ut som en häst”

Hon konstaterar att hon bestämde sig inför sin födelsedag.

– Jag bestämde mig för att äntligen göra det för att jag skulle fylla 60 år. Jag kände att nu ska jag antingen låta håret växa ut och blir helt grått, eller så ska jag hitta modet att boka besöket och bara göra det, säger hon.

Dotterns stöd att göra en makeover

Hemma har hon stöd av sin dotter i beslutet att uppdatera looken – medan maken har svårt att förstå varför hon vill göra det.

– Min make förstår inte varför jag gör det. Min dotter säger att han inte förstår att jag gör det här för min egen skull. Jag gör det inte för honom eller någon annan, säger Debbie i videon.

Så får du ditt hår att se rent och voluminöst ut längre – 9 smarta knep

Hon konstaterar också att de inte handlar om att hon vill se yngre ut – hon vill bara känna sig som sig själv igen.

– Jag vill inte se yngre ut eller bli vacker, jag vill bara vara den bästa versionen av mig själv.

När The makover guy, som egentligen heter Christopher Hopkins, har gjort sitt är Debbie helnöjd – och det är ingen liten förvandling. Hennes mörka hår med lång grå utväxt har blivit kortare och färgats ljust. Debbie har också gått en glamourös sminkning till håret.

– Jag känner inte igen mig själv, min familj kommer inte känna igen mig heller. Jag är jättenöjd, säger hon.

Debbie har fått en makeover.

Foto: Youtube.
Mest läst