Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

7 djuprengörande ansiktsmasker som tar hand om din hy

18 okt, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Ansiktsmasker som är djuprengörande
Letar du efter något som kan rengöra på djupet men fortfarande kan lämna huden med en len känsla? Då kanske du ska prova en djuprengörande ansiktsmask. Här kan du hitta sju alternativ i butik just nu.
Annons

Är du på jakt efter en ansiktsmask som kan absorbera orenheter i tilltäppta porer och samtidigt lämna din hud med ett glow och lyster? Då kanske du ska testa en djuprengörande ansiktsmask. Det finns en hel del alternativ ute på marknaden och ibland kan det vara svårt att veta vilken som passar bäst för just dig. Men här har vi samlat några masker som kan vara räddaren i nöden.

Tips! En djuprengörande ansiktsmask brukar oftast rekommenderas för dig med fet eller oren hud. Dessa hudtyper har nämligen ofta en överproduktion av talg som kan behöva hjälp att regleras tillbaka till det normala. En djuprengörande ansiktsmask kan därför hjälpa till och ta bort orenheter på djupet, samtidigt som den lämnar huden med en ren och fräsch känsla.

Scrolla ner för att hitta din nya favorit, eller kanske en julklapp till någon du tycker om!

Ansiktsmasker som rengör på djupet:

 

Djuprengörande vegansk lermask

Vegansk lermask som ska ta bort orenheter och lämna huden mjuk och len, från Indy Beauty. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
Djuprengörande ansiktsmask

Ansiktsmask som innehåller c-vitamin och kisel som ska lösa upp tilltäppta porer, från Maria Åkerberg. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Djuprengörande ansiktsmask
Rengörande ansiktsmask som verkar på djupet
Djuprengörande ansiktsmask från Ilse Jacobsen
Annons
Ansiktsmask som rengör på djupet och lämnar den med ett glow
Lystergivande mask som rengör på djupet

Läs mer: 

Annons