VIDEO: 7 kändisar med deras naturliga hårfärg
0:56

Efter reklamen: VIDEO: 7 kändisar med deras naturliga hårfärg

(0:56)

Slå på ljud

Helena Bergström

Skådespelaren och regissören Helena Bergström är vi vana vid att se med blont hår, men det är faktiskt inte hennes naturliga hårfärg. Precis i början av karriären hade Helena en ljusbrun hårfärg.

Bianca Ingrosso

I dag är Bianca Ingrosso en av Sveriges kändaste profiler, efter program som Wahlgrens värld och Talang. Som dotter till Pernilla Wahlgren har hon alltid synts i rampljuset, och hade som ung en mycket mörkare hårfärg än den vi är vana vid att se henne med nu.

Molly Sandén

Molly Sandén slog igenom som artist redan som barn, och har sedan dess hunnit med alla möjliga olika frisyrer och hårfärger. Den senaste tiden har hon föredragit en mörk page, men innan hon började färga håret var det ljusbrunt.

Sanna Nielsen

Allsång på Skansen-programledaren Sanna Nielsen har varit blond så länge vi kan minnas, men när hon började uppträda som 12-åring hade hon inte än hunnit hitta hårfärgen hon skulle föredra. Artistens naturliga hårfärg är mer ljusbrunt eller cendre.

Varnar för ögonbrynstrenden: ”Bortom reparation”

Izabella Scorupco

Svenska Hollywoodstjärnan Izabella Scorupco hade förvisso mörkt hår när hon fick en roll i James Bond-filmen Goldeneye, men de flesta förknippar henne dock med blont hår. Innan allt det hade den unga skådespelaren mer rödbrunt hår.

Sarah Jessica Parker

Sex and the city-stjärnan började skådespela redan som tonåring, och hade då sitt naturliga hår – brunt och burriga lockigt. I rollen som Carrie har vi mest sett henne som blondin med välstylade lockar.

Julia Roberts bästa skönhetstips efter 50

Nicole Kidman

Skådespelaren Nicole Kidman hade sitt rödbrunt lockiga hår i början av karriären, men har de senaste 15 åren nästan uteslutande haft blont eller jordgubbsblont hår. På Instagram har hon visat sitt naturliga hår från innan hon slog igenom.

Se också: Trendigaste frisyrerna 2022
0:43

Efter reklamen: Se också: Trendigaste frisyrerna 2022

(0:43)

Slå på ljud