Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Julia Roberts bästa skönhetstips efter 50

24 maj, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Julia Roberts har ansetts vara en av Hollywoods vackraste kvinnor i 30 år.
Nu när hon har passerat 50 år har världsstjärnan massor av bra skönhetstips som hon delar med sig av!
Annons
Julia Roberts bästa filmlooks genom årenBrand logo
Julia Roberts bästa filmlooks genom åren

Slarva inte med solskydd

Julia Roberts Instagram är full av bilder där hon och familjen har roligt ute i solen, men stjärnan är väldigt noga med att använda solskydd, både på sig själv och sina barn.

– Som en ansvarsfull förälder med tre barn som älskar att vara utomhus så förlitar jag mig helt på bra solskydd, har Julia Roberts sagt.

Tvätta av sminket

Att tvätta bort sminket före läggdags är A och O för superstjärnan. Julia Roberts är sedan många år tillbaka ambassadör för skönhetsmärket Lancôme, och tipsar om en sminkborttagning från märket för att få rent ansiktet från sminkrester.

– Många gånger när man tar bort ögonsminket på kvällen, så vaknar man och det ser ut som att man redan har sminkat sig igen. Men den här formulan får bort varenda sminkrest.

Julia Roberts somnar aldrig med smink.

Glöm inte fukten

Julia Roberts hatar att känna sig torr, och är noga med att smörja in sig med fukt. Det är inte bara ansiktet som ska ha fukt dock – även händer får kärlek. För att hålla ansiktet så mjukt och återfuktat som möjligt kapslar hon in sin hudvård med olivolja. I italienska Vogue har hon också berättat hur hon blandar olivolja med varmt vatten och använder som mask i ansikte och hår i en halvtimme för optimal effekt.

Annons

Minimal rutin

På frågan om hon har en omfattande eller mer avskalad skönhetsrutin har Julia Roberts konstaterat att hon skulle kunna vara mer om sig och kring sig med hudvården än vad hon är.

– På en vanlig dag borstar jag bara tänderna, tvättar ansiktet och tar på solskydd. Jag är en upptagen mamma, och ibland tar jag bara på solskydd på ina barn och bränner näsan. Så jag har gjort en ansträngning att ta hand om mig själv mer.

Vatten och sömn

Hur vi tar hand om insidan återspeglar sig också på utsidan. Vill du se frisk ut och få hud med lyster behöver kroppen må bra. Julia Roberts är därför noggrann med att äta bra, sova och få i sig tillräckligt mycket vatten varje dag.

Annons