Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

7 produkter som piggar upp ditt dekolletage

23 maj, 2022 
Dekolletage produkter.
Spänstgivande olja, snäll peeling, silkeslent serum och spännande arkmask. Skönhetsredaktören väljer produkter som piggar upp dekolletaget.
Annons
Fem favoriter från Femina – knepen som ger föryngrande effektBrand logo
Fem favoriter från Femina – knepen som ger föryngrande effekt

1. Clarins Tonic Treatment Oil

Clarins Tonic Treatment Oil.
Clarins Tonic Treatment Oil.

Klassisk behandling för att bättra på spänsten, stärka vävnaden och motverka bristningar är Clarins ljuvligt doftande kroppsolja Tonic Treatment Oil. Den består av essentiella oljor tillsammans med hasselnötsolja och andra växtextrakt. ­Ca 505 kr/100 ml.

2. Potent-C Power Scrub från Peter Thomas Roth

Potent-C Power Scrub från Peter Thomas Roth.
Potent-C Power Scrub från Peter Thomas Roth.

Trots att huden här är tunn behöver den peelas regelbundet för att få bort döda hudceller och boosta cellförnyelsen. Välj en variant som ger finare struktur men också gör hudtonen klarare, som Potent-C Power Scrub från Peter Thomas Roth med C-vitamin. Ca 475 kr/120 ml.

Annons

3. Soleil Brulant Shimmering Body Oil från Tom Ford

Soleil Brulant Shimmering Body Oil från Tom Ford.
Soleil Brulant Shimmering Body Oil från Tom Ford.

Lyxa till dekolletaget med den lena, skimrande och sensuellt doftande Soleil Brulant Shimmering Body Oil från Tom Ford som får huden att se härligt solkysst ut. Ca 820 kr/100 ml.

4. Throat & Bust Lifting Effect från Sensai

Throat & Bust Lifting Effect från Sensai.
Throat & Bust Lifting Effect från Sensai.

Throat & Bust Lifting Effect från Sensai är silkeslent serum som smälter fint in i huden. Du får direkt uppstramande effekt samtidigt som ingredienserna sätter fart på både kollagenproduktionen och cirkulationen. Ca 1 100 kr/100 ml.

Annons

5. Dermalogicas Neck fit serum

Dermalogicas Neck fit Serum.
Dermalogicas Neck fit Serum.

Hudhälsa för hals och dekolletage bjuder Dermalogicas serum Neck Fit på. Tuben har en roller som tillsammans med innehållet har direkt utslätande effekt och på sikt ger bättre elasticitet. Ca 895 kr/50 ml.

6. Beauty and the Breast från When

Beauty and the Breast från When.
Beauty and the Breast från When.

Knasiga men härliga är Beauty and the Breast från When, två serumladdade ark att svepa in brösten i. Innehåller adenosin och niacinamid som på 30 minuter boostar huden och motverkar ålderstecken. Ca 119 kr.

Annons

7. Yin your skins LOVI Gua Sha Kam

Yin your skins LOVI Gua Sha Kam.
Yin your skins LOVI Gua Sha Kam.

Yin your skins LOVI Gua Sha Kam i natursten har en u-formad del som glider fint över käkparti och framsida av hals medan den långa platta sidan är perfekt för att stimulera huden i dekolletaget. Ca 369 kr.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons