Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

7 snygga pagefrisyrer för grått hår

08 aug, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
page 2022 grått hår
Att vara gråhårig har aldrig varit hetare – och det finns så många snygga looks att välja på.
Tycker du om att hålla håret lite kortare hittar du här sju chica och lättskötta frisyrer att inspireras av!
Annons
4 tips till dig med grått hårBrand logo
4 tips till dig med grått hår

Allt fler väljer att omfamna sitt gråa hår och sluta färga över det för att i stället stolt visa upp ett huvud fullt av silverstrån. Men att välja rätt frisyr kan vara svårt, speciellt om du länge haft långt hår men gärna vill ha en lite kortare och mer lätthanterlig frisyr. Man kan så klart ha vilken hårlängd och frisyr som helst och vara riktigt snygg i grått hår, men här är sju snygga pagefrisyrer och nyanser att inspireras av!

Den vitgråa pagen

Populariserad av Diane Keaton är den här frisyren nästan lika välkänd som skådespelaren själv. Hennes längre page är snygg och avslappnad, och perfekt för en kvinna i farten som inte vill lägga för mycket tid på styling.

Annons
Diane Keaton har gärna huvudbonad till sitt gråa och raka hår.

Multidimensionella pagen

Jane Fonda har gått med i klubben för grått hår de senaste åren och är stiligare än någonsin. Hon väljer en kortare page som hålls nära ansiktet och perfekt framhäver hennes vackra drag.

Jane Fonda i sin grå page.

Isgrå page

Många väljer att omfamna de grå stråna för att slippa färga håret, men under övergången till grått kan det vara snyggt att färga håret grått. Den här isgrå pagen är perfekt för det steget i processen. Se bara till att vara generös med fukt i håret när du färgat det, för att det inte ska bli torrt och skört.

Annons

Fransk page

Helen Mirrens franska page är det bästa av två världar – det är både tidlöst och chict, samtidigt som den kortare pagen ger ett modernt intryck.

Helen Mirrens korta page är både modern och klassisk.

Längre page – lob

Vill du ha page men ändå behålla lite längder är en lob – long bob på engelska – perfekt. Den här utväxta frisyren slutar precis ovanför nyckelbenen och är en bra mellanvariant för den som inte är redo att släppa det långa håret helt.

En kvinna med en grå lob.

Grå page med lugg

Vill du göra din vanliga page lite roligare kan det vara dags att slå till på en lugg, som känns fräscht och flörtigt, och samtidigt gör att ansiktet ger ett fylligare intryck.

Lockig page

Oavsett om du har naturligt lockigt hår eller om du plockar fram locktången så är det snyggt med en lockig grå page, som ger håret volym och ger en härligt avslappnad look.

Källa: Glamour.

Annons