Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

70-åriga mammans skönhetstips: Nu älskar jag också anti-aging-produkten

02 jun, 2023 
AvEbba S. Dahlman
När Sophies 70-åriga mamma ringde henne för att berätta om en dagkräm kände hon sig först skeptisk.
Men mammans vackra hy övertygade henne att testa den själv – nu är det hennes absolut favorit!
Annons
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips

Sophie Wirt, shoppinexpert på amerikanske mode- och skönhetssajten InStyle, skriver i en artikel om en personlig anekdot involverade sin 70-åriga mamma och en dagkräm som förändrat hela hennes approach till hudvård.

”Min 70-åriga mamma är verkligen skeptisk till hudvårdsprodukter och har en hy som backar upp den devisen. Nyligen så ringde hon mig, ganska spontant, på FaceTime. Hon hade samma begeistring i rösten som någon som precis vunnit på lotto när hon sa: 'Jag ringer för att berätta om en dagkräm'”.

Så naturligtvis blev Sophie nyfiken på att undersöka vilken dagkräm som kunde få hennes mamma att reagera på det viset. Kunde den verkligen vara så bra? Svaret: Ja.

Efter 70-åriga mammans tips: Märkte effekt på bara en vecka

I artikeln skiver Sophie att den återfuktande dagkrämen som hennes mamma tipsade under telefonsamtalet om kommer från varumärket Filorga och heter Hydra-Filler Moisturizer.

Annons

Sophie låter vidare meddela att hon, likt sin mor, också fastnat för den här specifika dagkrämen, och att hon märkte stor effekt på hyn redan efter en veckas användning.

”Jag älskar den här krämen. Helt ärligt så hade jag aldrig köpt den själv, men mammas lysande recension och hennes hy – som både jag och min syster hade påpekat såg helt fantastisk ut bara veckan innan – övertygade mig att testa den ASAP”, skriver hon.

Dagkrämen från Filorga – perfekt för mogen hy

Trots att Filorga grundades år 1978 av hudläkaren Dr. Michel Tordjman, en fransk estetisk läkare med en passion för hudens cellförnyelse, har det bara nyligen uppmärksammats på den svenska marknaden.

Dagkrämen Filorga Hydra-Filler har dessvärre utgått på marknaden sedan Sophies telefonsamtal med sin mamma. Men, misströsta inte för det. Produkten har ersatts med en förnyad formula och ett nytt namn.

Filorga Hydra-Hyal dagkräm (reklamlänk) är, precis som sin förlaga Hydra-Filler Moisturizer, en anti-aging dagkräm med så kallad ”micro filler-effekt”, som slätar ut fina linjer och gör dem mindre synliga.

Produkten innehåller hyaluronsyra, vilket beskrivs som en ”superhjälteingrediens” i hudvårdssammanhang, och bidrar till att huden får extra spänst.

Filorga Hydro Hyal dagkräm
Klicka på bilden för att komma direkt till krämen.
Annons