Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Jennifer Garners knep mot håravfall – smarta produkten

02 jun, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Jennifer Garner.
Jennifer Garner fotas sällan utan att vara snygg i håret, ofta med ett vackert stylat Hollywood-svall.
Nu avslöjar hon och hennes frisör Adir Abergel hemligheten bakom hennes fylliga hår – som gör att du slipper håravfall.
– Adir och jag har en hemlighet att berätta för er – hemligheten för att slippa håravfall, säger Jennifer Garner på Instagram.
Annons
Här är frisyrerna som kan leda till håravfallBrand logo
Här är frisyrerna som kan leda till håravfall

Världsstjärnan Jennifer Garner är alltid en av de vackraste på röda mattan – den 51-åriga skådespelaren dyker ofta upp med en elegant look, och kanske framför allt välstylat hår.

Stjärnan har länge förknippats med ett långt brunt hårsvall, som ofta lockats i glamourösa Hollywood-lockar. I höstas valde Garner dock att klippa av sitt karaktäristiska hår i förmån för en elegant page.

Nu delar hon och hennes frisör, Adir Abergel, med sig av ett knep de använder sig av för att hålla Jennifer Garners hår i toppskick. Skådespelaren svär nämligen vid en spray som motverkar håravfall, från märket Virtue Labs. Jennifer Garner har varit talesperson för hårvårdsmärket, som säljs på Sephora, sedan 2019.

– Adir och jag har en hemlighet att berätta för er – hemligheten för att slippa håravfall. Det är den största hårinnovationen som motverkar håravfall på åratal, säger Jennifer Garner i en video på Instagram.

Annons

Formulan är speciellt gjord för att motverka kvinnligt håravfall, och går att använda både under graviditet och amning, perioder då många kvinnor tappar hår.

– Jag hade dödat för den här när jag hade slutat amma mina barn och tappade så mycket hår. Jag ska börja använda den igen snart för jag har nått en viss ålder och vill förekomma håravfallet, säger Jennifer Garner.

Feminas skönhetsexpert: Ge inte upp

Feminas skönhetsexpert Jessica Blockström menar att det finns andra hårvårdsprodukter som också fyller samma funktion som den Jennifer Garner tipsar om, bland annat från märket Nioxin. Men om du inte märker skillnad direkt ska du inte tappa hoppet – det finns hjälp att få.

– Man måste vara konsekvent och olika produkter passar olika typer av problem, så bara för att det inte fungerar med en spray eller serum så betyder det inte att det är hopplöst! Jag tycker att det är vettigt att uppsöka en specialist om din frisör inte kan hjälpa dig, just för att ta reda på varför håret blir tunnare eller du tappar mycket hår. Trichologists (läkare inriktade på hår och skalp reds. anm.) är tyvärr inte vanligt i Sverige, men eftersom skalpen ofta är roten till problemet och den består av hud så kan en hudläkare vara ett alternativ, säger Jessica Blockström.

Annons