Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Ann-Louise Hansons förvandling – nya trendiga frisyren

15 aug, 2022 
AvAino Oxblod
FotografNaina Helén Jåma/TT
Folkkära artisten Ann-Louise Hanson har stått i rampljuset i över 60 år.
Nu visar hon upp en spännande utseendeförändring där hon hoppat på en av årets hårtrender – och kapat längderna.
”Glad att jag vågade klippa mig!”, skriver hon på Instagram, och hyllas för draget.
Annons
VIDEO: 9 gånger kändisar gjort stora hårmakeoversBrand logo
VIDEO: 9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers

78-åriga Ann-Louise Hanson är en av Sveriges mest folkkära sångerskor, som har en lång karriär bakom sig. Redan i början av 60-talet slog hon igenom med låtar som Är du ensam i kväll och Vita rosor från Aten, och sedan dess har karriären bara rullat på. Ann-Louise har medverkat i Melodifestivalen mer än någon annan, och för yngre tittare är hon mest känd för den moderna Mello-klassikern C'est la vie, som hon sjöng tillsammans med Towa Carson och Siw Malmkvist i trion Hanson, Carson och Malmkvist.

Trots att hon närmar sig 80 har Ann-Louise inga planer på att dra ner sitt tempo, och är aktuell med musikalen Funny girl på Malmöoperan tillsammans med Sanna Nielsen.

Annons
Ann-Louise Hanson med maken Bruno Glenmark på vimmel i mars.

Många förknippar artisten med ett axellångt blont svall, som hon gärna stylar fönat och med en snygg lugg. Men nu har Ann-Louise Hanson valt att göra något oväntat – hon har nämligen kapat sina blonda längder.

På Instagram visar artisten upp hur hon hakat på en av årets stora hårtrender, och klippt en kortare page. Men det är ingen stylad bild som ikonen delar med sig av, utan i stället är det en rufsig sommarfrisyr från solstolen som hennes tolv tusen följare får se, medan Ann-Louise njuter av det sista av sommaren.

”Glad att jag vågade klippa mig! Lite ” busfrisyr” i dag!Passar bra i värmen! Nu tar jag ett dopp igen! Jisses så varmt det e! Får inte klaga, snart e vintern här!”, skriver Ann-Louise Hanson på Instagram.

Annons

Hyllas för det vågade klippet

Bland kommentarerna är det många som uppskattar och hyllar det nya utseendet.

”Jäklar vad snyggt på dig”, hyllar en person Ann-Louise.

”Men ojojoj så lyckat det blev. Kul att det blev alldeles perfekt när du nu var så modig! Skulle önska att jag också var det nä, no way. Superhet ju!”, kommenterar en annan.

”Jättesnyggt, ju. Modig kvinna”, skriver en tredje person.

SE OCKSÅ: 5 saker du aldrig ska göra med blött hårBrand logo
SE OCKSÅ: 5 saker du aldrig ska göra med blött hår
Annons