Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Populära apoteksprodukten som ger stjärnorna glow – för under hundralappen

27 sep, 2023 
Aquaphor
Trots obegränsad budget för skönhet och hudvård så finns det en produkt som alla från Beyoncé till Meghan Markle använder – och som kostar inte kostar mer än 80 kronor!
Annons

Det finns många olika produkter ute på marknaden som utlovar en strålande hud med glow, men med en prislapp därefter. Det finns dock en särskild produkt som finns hos de flesta apotek och som ger fantastiskt glow för ett riktigt budgetvänligt pris. Världsstjärnor som Beyoncé har den i sin kvällsrutin – och Meghan Markle använde den till och med under sitt eget bröllop med prins Harry!

Beyonce 55th annual Grammy Awards
Beyoncé har lyft fram den populära apoteksprodukten som en del i sin kvällsrutin.

Prisvärd hudvård med flera funktioner

För Elle har Beyoncé berättat om hur hon innan läggdags smörjer in ansiktet med den populära produkten Aquaphor (reklamlänk) – en vårdande salva som går att använda på såväl ansiktet som kroppen och som inte täpper igen porerna.

Annons

– Jag ser helt kladdig ut när jag går och lägger mig, skrattar hon och poängterar att inte allt är glammigt, även om du är Beyoncé själv.

Eucerin Aquaphor

Den populära Aquaphor Soothing Skin Balm (reklamlänk) är framtagen för att vårda hud som är torr, sprucken och irriterad. Den kan användas för att till exempel lindra och påskynda läkningen av sprucken hud, torra nagelband eller sprickor i hälarna och till och med på mindre brännskador.

Men förutom att appliceras lokalt för att lösa några av de vanligaste hudproblemen kan Aquaphor alltså även appliceras som en extra näringsrik nattmask som får verka när du sover. Läs mer om Aquaphor från Eucerin och köp den här (reklamlänk).

Aquaphor Soothing Skin Balm från Eucerin
Aquaphor Soothing Skin Balm från Eucerin – klicka på bilden för att komma direkt till den.
Annons

Meghan Markle bröllopslook

Och det är inte bara Beyoncé som älskar den prisvärda tuben med återfuktande ingredienser – den användes faktiskt till och med av Meghan Markle när hon gifte sig med prins Harry. Makeupartisten Daniel Martin gjorde Meghan Markles sminkning på den stora dagen och har berättat att han sällan använder särskilda highlighter-produkter, utan istället gör mycket av highlighting-effekterna med hudvård.

– Innan highlighters fanns gjorde man highlighting med Aquaphor, berättar han för ENews, och menar att produkten ger samma effekt som en hightlighter – inte minst på foton när man applicerat den på ansiktets höga punkter.

Meghan Markle och Prins Harry
Meghan Markle och Harry på sin bröllopsdag.
Annons
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen BBrand logo
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen B
Annons