Värmeskydd hår.

Prostock-studio
Så fönar du håret med rundborste – steg för steg
1:06

Efter reklamen: Så fönar du håret med rundborste – steg för steg

(1:06)

Slå på ljud

Tips: Det är viktigt att ditt ­värmeskydd hamnar i hela håret. Ett smart sätt att försäkra sig om det är att jobba igenom ­kalufsen med en ­bred­-tandad kam efter appliceringen.

Melu Hair Shield

Davines

Melu Hair Shield från Davines.

Melu Hair Shield från Davines.

pr

Ett lättflytande värme­skydd som enkelt sprayas i håret. Innehållet i den rejäla flaskan skyddar riktigt bra utan att ge någon stadga och passar toppen om du har behandlat slitet hår tack vare uppbyggande och välgörande proteiner som får stråna att kännas starkare.

Pris: Ca 319 kr/250 ml.

Proffstipset! Så får du ordning på dina torra och frissiga hårtoppar

Straight Away Blow Out Cream

Oribe

Straight Away Blow Out Cream från Oribe.

Straight Away Blow Out Cream från Oribe.

En lyxig stylinglotion du fördelar med fingrarna. Formulan känns inte kladdig eller stel men ger ändå stadga och även kraftigare och lockigare hår blir ­otroligt glansiga, släta och fria från friss när du använder styler eller varmluftsborste. Resultatet håller i dagar.

Pris: Ca 550 kr/150 ml.

Skydda Torr

Björk

Skydda Torr från Björk.

Skydda Torr från Björk.

En perfekt spray när du vill styla om håret med tång men inte hinner tvätta eller blöta det. Den skyddar upp till hela 210 grader. Formulan är lätt att fördela, har en mjuk fin doft och ger lite extra glans men lämnar ingen klistrig eller hård känsla efter sig.

Pris: Ca 209 kr/200 ml.

Blow Dry Ever Bounce

Kevin Murphy

Blow Dry Ever Bounce från Kevin Murphy.

Blow Dry Ever Bounce från Kevin Murphy.

Paul Tillinghast 2127413764

En värmeaktiverad mist som passar om du vill ha mer studs i håret men bara stylar med fön eller varmlufts­borste, det vill säga lite lägre temperaturer. Då skyddar den stråna samtidigt som du får bättre hållbarhet på den form du arbetat fram.

Pris: Ca 349 kr/150 ml

Bästa hårprodukterna under 200 kronor – stort test

N° 7 Bonding Oil

Olaplex

N° 7 Bonding Oil från Olaplex.

N° 7 Bonding Oil från Olaplex.

En vårdande olja som ger högt värmeskydd samtidigt som håret blir härligt mjukt och väldigt glansigt. Trots sin konsistens tynger den inte ner håret men passar ändå bäst om du har normalt till tjockt hår. Plus för att den fungerar lika bra i fuktigt som torrt hår.

Pris: Ca 349 kr/30 ml.

Mest läst