Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Här är de bästa produkterna från Makeup by Mario

28 sep, 2023 
Makeupartisten Mario Dedivanovic gör succé med sitt smink, vi har plockat ut pärlorna som passar även en mogen hy.
Annons
Farah Abadis bästa mode-och skönhetstipsBrand logo
Farah Abadis bästa mode-och skönhetstips

För många är han kanske mest känd som makeupartisten bakom Kim Kardashians signaturlook men Mario Dedivanovic har nästan 20 års erfarenhet som makeupartist och har under åren arbetat med ett pärlband av stora stjärnor. Ända sedan hans tonåren var dock planen att så småningom ha sitt eget märke. Under brinnande pandemi lanserade han en hel serie med produkter på Sephora och för några veckor sedan landade Makeup by Mario också här hemma. Det märks att det varit en långsiktig plan och att Mario har många år på golvet för här finns flera produkter som är riktigt bra, inte bara för makeup-proffs.

Annons
mario dedivanovic sminkar Kim kardashian

Bästa produkterna från Makeup by Mario

foundation från makeup by mario

SurrealSkin Foundation är en favorit även på en inte helt slät hy då den både kan läggas tunt för en lätt uppfräschning men också går att bygga på utan att huden känns kakig eller torr på ställen där du vill ha mer täckning. Huden får en fin lyster och formulan har dessutom en skönt återfuktande effekt som gör att den upplevs väldigt behaglig på. Det finns hela 29 nyanser att välja mellan.

Annons

SurrealSkin Foundation från Makeup by Mario kostar 519 kr och du hittar den här. (reklamlänk)

filter för huden från makeup by mario

Har du en lite torrare mogen hy ska du spana in Soft Sculpt Transforming Skin Enhancer. Det här är som en tonad och len gel i fast form som smälter in i huden när du sveper på den och får den att stråla av lyster, men utan blingkänsla. Finishen är mer skir täckning. Här får huden samtidigt näring och du kan med fördel använda den dagar du inte vill ha så mycket makeup men ändå fräscha upp och ge lite mer värme till huden.

Annons
nyanserna på transforming skin enhancer från makeup by mario

Soft Sculpt Transforming Skin Enhancer från Makeup by Mario kostar 369 kr och finns i fem toner. Du hittar den här. (reklamlänk)

ögonpenna från makeup by mario

Mjuk gelformula får du i Makeup by Marios kajalpenna Master Pigment Pro Pencil, här får du också en väldigt bra pensel i baken. Det gör att du kan arbeta in den lätt och det går smidigt att sota om du önskar det. Hållbarheten är toppen, en dröm när man har en mer mogen hy som inte är helt slät. Det enda tråkiga med den här pennan är att den bara finns i brunt och svart. Här skulle man önskat även färger som brons, blått m fl.

Annons

Master Pigment Pro Pencil från Makeup by Mario kostar 319 kr och du hittar den här. (reklamlänk)

matta ögonskuggor från makeup by mario

Den perfekta baspaletten för dig som vill kunna göra allt från mjuk vardagssminkning till en mer intensiv sotning hittar du här. De tolv matta och neutrala puderskuggorna är noga valda för att matcha huden snyggt och väldigt användarvänliga tack vare den mjuka krämiga konsistensen de får när du arbetar med dem, det gör att du lätt tonar dem.

Master Mattes Eyeshadow Palette från Makeup by Mario kostar 649 kr. Den finns här. (reklamlänk)

Annons