Butter London har nagellack i regnbågens alla färger
1:04

Efter reklamen: Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukter

(1:04)

Slå på ljud

Gillar du nagellack ska du göra en markering i kalendern i början av mars. Då lanseras nämligen brittiska Butter London. Här hittar du ett stort antal härliga lackfärger med så kallad 10-free formula. Butter London grundades i London 2005 just för att man tyckte det saknades ett märke som kunde erbjuda snygga färger och hög kvalitet med så skonsam formula som möjligt.

Jag har testat hundratals volymprodukter för håret - det här är min favorit

Prisbelönt baslack

baslack som fungerar likt en primer

Hos det här märket finns en av de mest omtalade och kultförklarade nagellacksprodukterna någonsin. Nail Foundation Priming Basecoat är ett nude-färgat och matt baslack som inte bara fräschar upp tonen på ytan. Det jämnar också ut den, precis som en primer du målar på väggen innan det är dags att sätta upp tapeter. Allt för att slutresultatet ska bli så snyggt som möjligt. Eftersom det ger en bra bas till ditt nagellack kommer det också att sitta bättre. Du kan även ha det här baslacket för sig själv. Ett lager och det ser ut som dina naglar fast bättre. Det är anledningen till att Nail Foundation bl a utsetts till Best of Beauty av skönhetsmagasinet Allure redan 2015.

Mer än nagellack

Vårens hetaste nagellook? Den franska manikyren.

Butter London gör också annat än produkter till naglarna. Dock är det bara just den här kategorin som lanseras. Först ut är 29 färger och 8 vårdande produkter. Förutom Nail Foundation finns här allt från nagelbandspeeling till topplack som skyddar mot UV-ljus. 1 mars är sagt att märket ska landa här. Då kommer mer info om priser och var du kommer att hitta det.