Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Jag har testat hundratals volymprodukter för håret - det här är min favorit

06 feb, 2022 
AvJessica Blockström Hember
Fotografpolina tankilevitch/pexels
blond kvinna med fin volym och lockade toppar
Den här moussen gör även att tunna stråna får ett snyggt lyft!
Annons
Lista: De hetaste hälsotrenderna för 2022Brand logo
Lista: De hetaste hälsotrenderna för 2022

Drömmer du om ett stort och fluffigt hår men där hänger mest trötta och tunna strån på huvudet? Volymmousse var förr något som gjorde håret pinnigt och stelt men det finns en magisk mousse som jag och många jag vet som testat den tycker gör stor skillnad. Den här favoriten fixar volym samtidigt som du får en skön följsamhet och mjukhet på stråna.

Vad är det?

Precis som namnet antyder är Liquid Spell Hair Treatment från Davines så mycket mer än bara en vanlig volymmousse. Det är en leave-in behandling för skadat hår där aminosyror gör att hårfibern blir starkare samtidigt som du får mer liv, studs och lyster. Det är också en slags stylingprodukt då den verkligen ger så mycket fin volym. Håret ser naturligt fylligare ut och känns mjukt och friskt. Om inte det var nog så får du också ett bra skydd mot stylingvärme.

Hur använder jag den?

Denna volymmousse är lätt att fördela jämnt över håret. Du applicerar tre till fyra pump i rent och handdukstorkat hår, arbeta in från rot till topp. Föna sedan torrt. Värmen från fönen är det som aktiverar volymegenskaperna i Liquid Spell. Du kan lätt kombinera den med andra stylingprodukter om du önskar.

volymmousse Liquid Spell från Davines

Liquid Spell Hair Treatment från Davines är en riktigt dryg volymmousse så flaskan räcker länge. Den kostar 319 kr/125 ml och du hittar den här (reklamlänk).

Annons