Vackra rumsdofter från Diptyque

Franska dofthuset Diptyque finns både på NKs varuhus i Stockholm och Göteborg men numera även online.

1:04

Efter reklamen: Fem favoriter från Femina – jeansspecial

(1:04)

Slå på ljud

NK har alltid varit känt för att erbjuda en rad exklusiva märken men fram tills nyligen har dessa varit knepiga att få tag på om du inte tagit dig till varuhuset i Stockholm eller Göteborg. Nu blir det ändring på detta. Sedan några veckor kan du nämligen shoppa en del av sortimentet på nätet och för varje vecka fylls det på med fler härliga märken.

Skönhetsproffsen har talat - det här är bästa produkterna inom makeup, hudvård och parfym just nu.

Vilka skönhetsmärken finns på NK.se?

en av världens mest hyllade parfymer baccarat rouge 540

Förutom klassiker som Armani, La Mer, Lancôme, Sensai, Sisley och YSL så finns hett eftertraktade men svåröverkomliga stjärnor som Maison Francis Kurkdjian där du bl a hittar kultförklarade parfymen Baccarat Rouge 540. På sajten kan du även klicka hem anrika Creed, nischmärket Ex Nihilo och exklusiva Diptyque. Hos den senare finns magiska parfymer och härliga rumsdofter att inreda både hemmet och bilen med. Vi längtar efter att även märken som Chantecaille går live på sajten. Deras underbara makeup och hudvård måste du fortfarande åka till varuhuset för att lägga vantarna på men planen är att det ska gå att klicka hem om några månader.

Så lyckas du med övergången till grått hår – här är tipsen du inte får missa

Hur ska jag sminka mig?

nu finns makeuptutorials på NK.se

Bild från NK.se

Skulle du vilja få till en sotig ögonlook men vet inte hur man gör? Älskar du 90-talet och drömmer om att fånga den känslan? Spana in alla fina tutorials och pedagogiska steg för steg-guider som finns på sajten. Du hittar dem här.

Vilse i skönhetsdjungeln?

Skönhetsexpertens val: 5 serum med c-vitamin vi älskar

Oavsett om du bor i Stockholm eller Göteborg eller kanske är på gång att besöka storstan så kan du på NK.se boka olika tjänster. Svårt att veta vilka produkter som passar dig? Då finns personliga skönhetsguider på varuhuset. Skulle du vilja ha hjälp att hitta din signaturdoft? Då kan du träffa doftkonnässören på varuhuset i Stockholm. Läs mer om tjänsten här.