Artikeln innehåller reklamlänkar
0:49

Efter reklamen: 7 myter om skönhet som inte stämmer

(0:49)

Slå på ljud

Hösten är en bra tid att gå igenom sin rutin och uppdatera produkterna så att huden får bästa förutsättningarna att klara kallare väder. Det kan vara att lägga till ett serum men också att byta upp dig till en ansiktscreme som passar årstiden och din huds behov. Här är några fina nyheter som snabbt blivit favoriter på redaktionen.

Cera Repair Barrier Cream, Biotherm

lugnande ansiktscreme från biotherm

Här har du en otroligt skön crème som lugnar samtidigt som hudbarriären stärks. Bioceramider kombineras med märkets klassiska probiotiska plankton-extrakt. Den milt doftande formulan lämnar en osynlig hinna som även skyddar mot yttre stress.

Cera Repair Barrier Cream från Biotherm kostar 540 kr/50 ml och du hittar den här (länk till Åhléns).

Tidernas bästa parfymer – hela listan

Hyaluronic Global Face Cream, By Terry

ansiktscreme med hyaluronsyra

Det här märket är proffs på vårdande makeup och då är ofta hyaluronsyra huvudingrediens. Så också i den här otroligt sköna och djupt återfuktande ansiktscremen där du får åtta olika varianter av denna välgörare tillsammans med superingrediensen niacinamid och mjukgörande skvalan.

Hyaluronic Global Face Cream från By Terry kostar 759 kr/50 ml och du hittar den här (länk till Apprl).

Jag har testat hundratals ansiktspeelingar - den här är min favorit

Daily Glow, Verso

En välgörande dos av hudförbättrande ingredienser som retinol, C-vitamin, niacinamid och hyaluronsyra får du i en den här sköna och lätta cremen som dessutom har en lätt gyllene ton och ger lyster direkt tack vare syntetiska mica-partiklar.

Daily Glow från Verso kostar 449 kr/30 ml och den finns här (länk till Apprl).

MadeCera Cream, Skinrx Lab

Den här multifunktionella och barriärstärkande formulan är en koreansk succé som tagits fram för att passa även en riktigt känslig hy. Den innehåller bl a den inflammations- och rodnadsdämpande ingrediensen madecassoside, en beståndsdel i den mer kända läkeväxten centella asiatica. Här finns också mjukgörande ceramider och niacinamid som både jämnar ut ton och struktur.

MadeCera Cream från Skinrx Lab kostar 369 kr/50 ml och den lanseras snart här (länk till Lyko).