solbrun skrattande kvinna med solglasögon

Vem behöver steka sig i solen för att bli brun när det finns så många härliga produkter att busa fram snygg färg med.

Krzysztof Zablocki
3:54

Efter reklamen: Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

(3:54)

Slå på ljud

Brun utan sol är det smartaste och snabbaste sättet att få till fräsch färg på huden, oavsett tid på året. Förr kunde nyansen ofta bli mer orange är solbrun och det var knepigt att få den jämn. Dagens brun utan sol är en helt annan femma. Produkterna är behagliga att använda, vårdande ingredienser motverkar den uttorkande effekt många gamla brun utan sol-produkter gav och huden blir snyggt och naturligt solkysst utan ränder eller fläckar. Här är tre nya favoriter.

Lättanvänd brun utan sol-mist

self tanning water mist från ida warg

Vill du kunna fylla på din färg i ansiktet lite när som helst så är en brun utan sol-mist perfekt. Svenska Ida Wargs nya och veganska Self Tanning Water Mist duschar du lätt över ansiktet. Den kan dessutom användas både efter din hudvårdsrutin men även under dagen. Förutom en sommarfräsch färg återfuktar den huden med hyaluronsyra och doftar uppiggande fruktigt.

Self Tanning Water Mist från Ida Warg kostar 199 kr/75 ml och den finns bl a hos Lyko.

Nu släpps mer lyxig makeup från Byredo

Budgetfavorit som ger gradvis färg

brun utan sol-mousse från Dove

Hos Dove har man gjort brun utan sol-favoriter till budgethyllan sedan lång tid tillbaka. Många är vi som smörjt oss med märkets Summer Revived sedan tonåren. Den lotionen har uppdaterats flera gånger och i vår får serien DermaSpa ytterligare en familjemedlem i DermaSpa Body Mousse. Det här krämigt behagliga brun utan sol-skummet bjuder inte bara på gradvis solton till kroppen. Här får huden också en dos vårdande ingredienser så att den känns återfuktad i timmar efter applicering. Den är lätt att smörja in och ger djupare färg för varje gång du använder den. Dessutom finns den i två varianter, en som passar lite ljusare hud och en som är perfekt om du önskar mer drag i färgen direkt alternativt redan är mörk.

DermaSpa Summer Revived Body Mousse från Dove kostar 95 kr/150 ml och du hittar den bl a på Åhléns.

Här är concealern för mogen hy - som alla pratar om

Brun utan sol-mousse extra allt

lyxigt brun utan sol-kit från st tropez

Lyxkänsla från den fina burken och den härliga formulan till det fantastiska resultatet - det får du med St Tropez stora limiterade nyhet den här våren: Ultimate Glow Kit som är framtagen i samarbete med supermodellen och kroppsaktivisten Ashley Graham. Moussen har en vispad och fluffig konsistens som smälter in i huden och tillsammans med applikatorhandsken är det lätt att lyckas få den jämnt fördelad. Den används främst på kroppen och har två olika färgeffekter. Förutom den snygga och naturligt solkyssta brun utan sol-tonen som utvecklas under några timmar så är formulan nämligen lätt karamelltonad. Det hjälper dig att se var du applicerat och ger dessutom snygg och utjämnande effekt direkt. Övriga bonuseffekter är en riktigt mjuk och återfuktad hud och en riktigt fin doft. Nu hoppas vi bara att denna kommer i ordinarie sortiment så den går att förgylla kroppen med året runt.

Ultimate Glow Kit från St Tropez kostar 529 kr och finns endast i begränsad upplaga. Du hittar den bl a på Kicks.