Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

5 mascaror alla älskar – till budgetpris

13 apr, 2021 
Bra mascara
Aldrig tidigare har det funnits så många riktigt bra mascaror som passar liten budget. Här är redaktionens fem favoriter under 250 kr.
Annons
Så fixar du festsminkningenBrand logo
Så fixar du festsminkningen

Superlånga fransar, fransar täta som mörkläggningsgardiner, fylligt eleganta fransar eller kanske allt på en gång? Låter det dyrt? Idag finns det faktiskt en hel del mascaror du kan hitta till budgetpris men som levererar i lyxklass. Som de här fem favoriterna.

Mascara som ger luftig längd

mascara som förlänger och ger volym

Hemligheten bakom vårens mest hyllade mascara är den mjuka långa borsten som känns väldigt lätt och snäll mot fransarna och ändå levererar riktigt härlig och lyxig längd. Lash Sensational Sky High från Maybelline sitter dessutom väldigt bra.

Annons

Lash Sensational Sky High Mascara från Maybelline kostar 159 kr och finns här (reklamlänk).

Mascara som ger vackert böjda fransar

mascara med böjd borste för solfjädereffekt

Clump Defy Mascara från Max Factor är en av Sveriges bäst säljande mascaror och vi förstår precis varför. Den böjda plastpiggsborsten gör det lätt att få till riktigt snygg definition och fin böj till fransarna samtidigt som formulan fixar elegant fyllighet.

Clump Defy Mascara från Max Factor kostar 179 kr och finns här (reklamlänk).

Mascara som ger maffig volym

billig volymmascara

Ladda fransarna med L'Oréals nya False Lash Bambi Oversized Eye Mascara vars härligt fluffig formula ger maffigt rockig volym. Inte helt klumpfritt men coolt och den sköna plastborsten med tunna piggar trycker dessutom ut fransarna så att du får en flörtig fjädereffekt.

Annons

False Lash Bambi Oversized Eye Mascara från L’Oréal kostar 159 kr och finns här (reklamlänk).

Mascara som ger bra finlir

mascara med liten borste som når överallt

Med sin tunna borste kan man knappt tro den volym som växer fram när man arbetar med Extended Play från MAC Cosmetics och du når dessutom lätt överallt, även de korta fransarna under ögat är enkla att måla. Det är också en favorit bland de som har lite mer oljiga ögonlock tack vare toppenbra hållbarhet samtidigt som den snabbt sköljs bort med ljummet vatten.

Extended Play från MAC Cosmetics kostar 205 kr och finns här (reklamlänk).

Mascara som ger lyft och längd

mascara som ger lyft och längd

Den här svenska stjärnan i humörhöjande hylsa har sålt slut varenda gång man laddar upp med nya i butikerna. Det har också det regnat priser över Pro Lash Lift Mascara ända sedan lanseringen i höstas. Anledningen är en innovativ kamborste tillsammans med en lite blötare formula som gör att du kan få till otrolig längd tillsammans med snyggt lyft. Det är dessutom lätt att nå minsta strå. Knepet är att svepa på från rot till topp för riktigt snyggt separerad finish.

Pro Lash Lift Mascara från Sweed Lashes kostar 249 kr och finns här (reklamlänk).

Annons