Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Budgetprodukten som ger snygga bryn på ett kick

15 maj, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT, privat.
Snygga ögonbryn
Oavsett om du satsar på en glamsminkning eller nästan inte vill ha något smink alls så tycker många om att markera ögonbrynen.
Redaktören Hannah-Fina Rohrmüller Furrer får till perfekta bryn med budgetprodukter – även när de är ljusa och glesa på sommaren.
– När man börjar bli lite solkysst brukar jag inte sminka mig, men brynen vill jag alltid fixa, säger hon.
Annons
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun OlssonBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun Olsson

Det är nog få saker som gör lika stor skillnad för ansiktets utseende som ögonbryn – de hjälper till att ge balans och markera ansiktsdragen. Oavsett om man väljer att sminka sig mycket, lite eller inte alls så bryr sig de flesta om hur brynen ser ut. Vissa färgar och borstar dem, medan andra noppar dem smala och en tredje bleker eller rakar bort brynen helt. Vilken look du än tycker om kan du nog hålla med om att brynen påverkar hur man upplever ett ansikte.

Nu på i varmare och soligare tider är vi många som kanske sminkar oss mindre, men som gärna markerar just ögonbrynen ändå. Redaktören Hannah-Fina Rohrmüller Furrer har hittat flera budgetvänliga brynprodukter som hjälper henne med snyggt markerade men naturliga bryn.

Annons

– När man börjar bli lite solkysst brukar jag inte sminka mig, men brynen vill jag alltid fixa, säger hon och fortsätter:

Maybelline New Yorks Brow Fast Sculpt har ett bra pris, fungerar på mig som är ganska allergisk mot smink och ger snygga bryn på ett ögonblick.

Hjälper till att forma ögonbrynen enkelt

Produkten är en färgad brynmascara som snabbt och enkelt ger både färg och form till ögonbrynen.

Maybelline New York Brow Fast Sculpt
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

– Det är superlätt att färga, definiera och forma mina bryn med Brow Fast Sculpt. Den färgade brynmascaran har en miniborste som gör det enkelt att tämja och forma brynen för en snygg look. Jag brukar alltid välja nyans efter min utväxt i håret så det inte tar över ansiktet för mycket, säger Hannah-Fina Rohrmüller Furrer.

Som många andra får Hannah-Fina ljusare bryn på sommaren, och hon väljer du att komplettera med en penna från prisvärda märket Lumene. Den kan du köpa här! (reklamlänk)

– När brynen börjar bli extra ljusa på sommaren brukar jag starta med Lumenes Eyebrow Shaping Pencil för att fylla i och definiera ögonbryn och gles hårväxt och sedan avsluta med Maybelline New Yorks Brow Fast Sculpt.

Jenny Alversjös sminktipsBrand logo
Jenny Alversjös sminktips
Annons