Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Så bra är Fentys nya concealer Bright Fix Eye Brightener

30 maj, 2021 
korrigerande concealer i många nyanser
Lite mörkt under ögonen? Då kan den senaste lanseringen från Fenty Beauty vara din nya favoritprodukt. Vi har testat denna hajpade concealer.
Annons
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glowBrand logo
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

Det verkar bli en bra vår när det kommer till concealers. Det är bara några månader sedan By Terry lanserade sin utomordentliga Hyaluronic Hydra-Concealer som både är mycket vårdande och gör att huden ser fräschare och ljusare ut. Nu utmanas den av ytterligare en superlansering - Bright Fix Eye Brightener från Fenty Beauty.

bright fix från fenty beauty

Den nya concealern från Rihannas skönhetsmärke är också vårdande, återfuktande och lätt på huden. Det som skiljer Bright Fix Eye Brightener från konkurrenten är två saker. På minussidan är att den inte innehåller en lika hög andel vårdande ingredienser, det är en hel del silikoner på INCI. På plussidan är att det finns nyanser för precis alla som vill trolla bort mörka ringar, ljus som mörk. Hela 16 färger har du att välja mellan och det är ingen lätt sak för pigment och underton måste stämma precis.

Bland de vårdande ingredienserna finns ett fuktkomplex med glycerin och hyaluronsyra men man har också mixat i jojobaolja. Bright Fix känns något kraftigare i konsistensen är Hyaluronic Hydra-Concealer men båda är lätta att arbeta in i huden. Har du mogen hy är tipset att lätt trycka in en liten mängd med fingertoppen, tänk vertikalt. Då lämnar de inga spår i linjer och rynkor.

Bright Fix från Fenty Beauty kostar 289 kr/10 ml och den finns enbart på Sephora (reklamlänk).

Annons