Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Här är fransserumet alla pratar om – därför vill du ha det

03 jun, 2023 
AvJessica Blockström Hember
Fotografandrea piacquadio/pexels
megan fox med långa fransar fransserum
Glöm lösfransar - det här är serumet som får dina fransar att växa så det knakar.
Annons
Mogen hy: Så gör du en snygg festsotning på nolltidBrand logo
Mogen hy: Så gör du en snygg festsotning på nolltid

Låter långa vippiga fransar som en dröm? Det behöver inte stanna vid bara det. Idag finns det riktigt bra fransserum som kan hjälpa dig att få rejäl volym och längd på fransarna utan att ta till fejkvarianter.

Svenskt fransserum gör succé

gabriella elio med fransserum

Makeupartisten Gabriella Elio startade sitt märke Sweed Lashes för flera år sedan och fokus här har alltid varit fransar och ögon. Först ut var just lösfransar men på senare år har sortimentet växt med allt från ögonpennor och mascaror till olika verktyg, varav flera vunnit fina priser Förra året lanserade man också ett fransserum. Det har inte bara blivit en favorit bland svenska skönhetsredaktörer och beautyälskare för de fina resultatet du får.

Annons

Fransserumet blev bäst i test

Nu har man även upptäckt Pro Eyelash Serum utomlands. Härom dagen kom en lång artikel där den ansedda skönhetsjournalisten Sali Hughes gjort ett test med just fransserum. Vinnaren? Svenska Gabriellas fantastiska serum som visade sig ge ett nästan oväntat bra resultat.

Därför är Pro Eyelash Serum så bra

fransserumet pro eyelashes serum från sweed

Den veganska formulan på Sweeds fransserum stimulerar den naturliga växtprocessen. Det får dina fransar att växa snabbare samtidigt som de också växer sig längre innan de trillar av. Dessutom blir kvaliteten på de här fransarna så mycket bättre än utan detta fransserum. Det exceptionella med just Pro Eyelash Serum är att du ser effekten väldigt snabbt, redan på några dagar kan du märka att något händer. Riktigt tydligt, även för andra, blir det dock efter cirka fyra veckor.

Annons

Pro Eyelash Serum från Sweed kostar 479 kr/3 ml vilket kan låta lite men du behöver så lite till varje applicering att en tub räcker väldigt länge. ANNONS Du hittar det här.

Så använder du fransserum

Bäst effekt av ditt fransserum får du om du använder det både morgon och kväll. Det är viktigt att både ögonlocken och fransarna är helt rena från både krämer, oljor och smink. Du stryker sedan på serumet precis som en eyeliner men precis på franskanten. Låt det gärna sjunka in en liten stund innan du smörjer in hudvård eller lägger makeup.

Annons