5 tips för att få volym i håret
0:55

Efter reklamen: 5 tips för att få volym i håret

(0:55)

Slå på ljud

Förra året lanserade L:a Bruket den hyllade Pillow Mist Seven Flowers där du kunde sprinkla din kudde med väldoftande blomnoter och drömma om prins Charming, perfekt om man inte ha en sommaräng till hands. I år har man valt en ny limiterad produkt att släppa lagom till midsommar som gör att du kan låta de sju olika blommorna stå kvar i naturen. Här berätta Monica Kylén, en av L:a Brukets grundare, om den nya Seven Flowers Hair Mist.

blommig imagebild för att fånga känslan av seven flowers hair mist

Hur har ni valt ut doftnoterna?

- Doften har jag skapat med ambitionen att tolka och förmedla min upplevelse av min barndoms midsommaräng och dess inslag av prästkragar, vildros, lindblom, kamomill, gröna blad, gräs, jord, hö och mycket mer.

Nu öppnar Nail Democracy - Sveriges coolaste, roligaste och schysstaste nagelkedja

Gör Seven Flower Hairmist även gott för håret?

- Det är en refresher för håret att ta till när helst den behövs. Förutom att ge en frisk doft av svensk sommar tillför den fukt, skyddar och stärker håret med hjälp av extrakt från Vete, Rödmalva, Daggkåpa, Citronmeliss, Pepparmynta, Ärenpris, Röllika, Gullviva m.m.

Berätta om era tankar bakom doftnoterna och kopplingen till midsommar?

- Seven Flowers Hair Mist är tänkt att knyta an till den svenska midsommarnatts-traditionen vi alla känner så väl, att samla sju ängsblommor under kudden och då få drömma om sin blivande partner. Det finns något mystiskt och rituellt blandat med förhoppning och spänd förväntan i traditionen, men även i tiden då försommaren övergår till full sommar. Allt det vill jag förmedla med denna mist.

Därför ska du lufttorka håret – och så får du snyggt resultat!

hårmist från l:a bruket

Seven Flowers Hair Mist från L:a Bruket kostar 450 kr/50 ml och du hittar den än så länge bara här.

Mest läst