kvinna med otroligt långt hår
Här är kändisarnas värsta hårmissar
1:28

Efter reklamen: Här är kändisarnas värsta hårmissar

(1:28)

Slå på ljud

Hänger håret som ledset gräs på huvudet oavsett vad du tar dig till? Då kanske det är dags för en ordentlig genomgång att vad det behöver för att må bra. Björn Axén har precis lanserat den här nya salongsbehandlingen där du inte bara får håret tvättat och stylat. Du får lära dig mer om just ditt hår och din hårbottens status just nu och vad du t ex kan göra för att förebygga skador. På så sätt får du också kunskap och verktyg för att ta hand om det på rätt sätt hemma. Dessutom är behandlingen en riktig kickstart som piggar upp och ger ett perfekt utgångsläge att jobba vidare med.

Så räddar du hösttorr hud – 9 knep

Det här är Hair Rehab

kvinna som får håret tvättat och masserat

Behandlingen börjar med diagnos och konsultation. Det är viktigt för frisören att också få reda på hur du tar hand om håret idag och hur du vill att ditt hår ska se ut men också för att kunna veta hur hen ska kunna skräddarsy själva salongskuren för att passa just dig. Utefter vad ni kommer fram till görs en djuprengöring med schamponering och skrubb av hårbotten som följs av en inpackning och en ljuvligt avslappnande och välgörande massage.

Sist men inte minst stylas håret som du vill ha det. Ni går igenom hur håret mår nu, vad som gjorts och vad du kan göra hemma.

Hårknepen som får dig att spara tid på morgonen

Här hittar du det

Björn Axéns Hair Rehab-behandling finns än så länge endast på salongen på Birger Jarlsgatan 33 i Stockholm. En behandling kostar 1950 kr för 90 minuter. Då ingår fem produkter anpassade för just ditt hår. Du kan boka den här.

Mest läst