Artikeln innehåller reklamlänkar
Läpp oljor.
1:11

Efter reklamen: Vanliga misstagen som gör ditt smink mindre elegant

(1:11)

Slå på ljud

Hermèsistible

Hermès

Hermèsistible av Hermès.

Hermèsistible av Hermès.

pr

En exklusiv kollektion med läppoljor där var och en av de sex nyanserna doftsatts elegant av husets parfymör Christine Nagel. Det sköna innehållet är till 97 % naturligt och ger en snygg utjämnande effekt och färg som sitter oväntat bra. De vackert väldesignade hylsorna består delvis av återvunnet glas och kommer i liten lyxig tygpåse.

Pris: Ca 574 kr/8,5 ml. Du kan läsa mer och köpa den här.

Meghan Markles favorithudkräm avslöjad – kostar 50 kronor

Lip Comfort Oil

Clarins

Lip Comfort Oil av Clarins.

Lip Comfort Oil av Clarins.

En rik gelformula som doftar fruktigt och sveps på med så pass stor applikator att du behöver dra till för att få den ur hylsan. Här finns bland annat jojoba och hasselnötsolja. Hållbarheten är förvånande bra för denna typ av produkt. Finns både opigmenterad samt i sju nyanser som alla ser intensiva ut men gifter sig fint med den egna läpptonen.

Pris: Ca 230 kr/7 ml. Du kan läsa mer och köpa den här (länk till Lyko).

Lip Care Trio

CLE

Lip Care Trio av CLE.

Lip Care Trio av CLE.

pr

Ett välgörande trestegs-kit där du förutom vårdande läppolja får en mild kornfri peeling samt ett mjukgörande, klibb- och glitterfritt läppglans i naturlig ton. Den snabbjobbande kuren tar bort fnas, jämnar ut, ger plumpande fukt och gör läpparna lätt glansiga på någon minut. Använd för sig själv eller som grund för riktigt snygg läppstiftslook.

Pris: Ca 549 kr/3 x 3,5 ml. Du kan läsa mer och köpa den här.

Balmy Gloss Tinted Lip Oil

Ilia

Balmy Gloss Tinted Lip Oil av Ilia.

Balmy Gloss Tinted Lip Oil av Ilia.

En lite tunnare och balmig oljeformula med hög halt naturliga ingredienser. Här samsas olja från ängskrasse och solros med sheasmör och hyaluronsyra. Rikligt med pigment ger mer täckning än många läppoljor men glansen mattas ganska snabbt. Applikatorn är nätt, innehållet något blygsamt och det finns 6 nyanser.

Pris: Ca 329 kr/4,3 ml. Du kan läsa mer och köpa den här.

Ida Wargs bästa brun utan sol-knep

No 28 Lip Treatment Oil

Hourglass/Sephora

No 28 Lip Treatment Oil av Hourglass/Sephora.

No 28 Lip Treatment Oil av Hourglass/Sephora.

pr

En läppolja för dig som vill ha vården från oljor men känslan av ett fylligt läppglans. Du får elegant glossig finish, den snygga hylsan med sval guldpläterad topp plussar på lyxkänslan och formulan är både lätt att dosera och applicera. Innehållet har inspirerat till namnet, en mix av 28 ingredienser som jämnar ut, ger fukt och gör läpparna mjuka.

Pris: Ca 619 kr/7,5 ml. Du kan läsa mer och köpa den här.