Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Bästa läppoljan – trendigaste produkten just nu

04 jul, 2022 
AvJessica blockström hember
Läpp oljor.
Letar du efter något som ger djupt återfuktade läppar, mjuk färgförstärkning och elegant glans samtidigt som det är behagligt att bära? Spana in vårens stora hybridtrend läppolja. Här hittar du fem favoriter.
Annons
Vanliga misstagen som gör ditt smink mindre elegantBrand logo
Vanliga misstagen som gör ditt smink mindre elegant

Hermèsistible

Hermès

Hermèsistible av Hermès.
Hermèsistible av Hermès.

En exklusiv kollektion med läppoljor där var och en av de sex nyanserna doftsatts elegant av husets parfymör Christine Nagel. Det sköna innehållet är till 97 % naturligt och ger en snygg utjämnande effekt och färg som sitter oväntat bra. De vackert väldesignade hylsorna består delvis av återvunnet glas och kommer i liten lyxig tygpåse.

Annons

Pris: Ca 574 kr/8,5 ml. Du kan läsa mer och köpa den här.

Lip Comfort Oil

Clarins

Lip Comfort Oil av Clarins.
Lip Comfort Oil av Clarins.

En rik gelformula som doftar fruktigt och sveps på med så pass stor applikator att du behöver dra till för att få den ur hylsan. Här finns bland annat jojoba och hasselnötsolja. Hållbarheten är förvånande bra för denna typ av produkt. Finns både opigmenterad samt i sju nyanser som alla ser intensiva ut men gifter sig fint med den egna läpptonen.

Annons

Lip Care Trio

CLE

Lip Care Trio av CLE.
Lip Care Trio av CLE.

Ett välgörande trestegs-kit där du förutom vårdande läppolja får en mild kornfri peeling samt ett mjukgörande, klibb- och glitterfritt läppglans i naturlig ton. Den snabbjobbande kuren tar bort fnas, jämnar ut, ger plumpande fukt och gör läpparna lätt glansiga på någon minut. Använd för sig själv eller som grund för riktigt snygg läppstiftslook.

Balmy Gloss Tinted Lip Oil

Ilia

Annons
Balmy Gloss Tinted Lip Oil av Ilia.
Balmy Gloss Tinted Lip Oil av Ilia.

En lite tunnare och balmig oljeformula med hög halt naturliga ingredienser. Här samsas olja från ängskrasse och solros med sheasmör och hyaluronsyra. Rikligt med pigment ger mer täckning än många läppoljor men glansen mattas ganska snabbt. Applikatorn är nätt, innehållet något blygsamt och det finns 6 nyanser.

No 28 Lip Treatment Oil

Hourglass/Sephora

No 28 Lip Treatment Oil av Hourglass/Sephora.
No 28 Lip Treatment Oil av Hourglass/Sephora.

En läppolja för dig som vill ha vården från oljor men känslan av ett fylligt läppglans. Du får elegant glossig finish, den snygga hylsan med sval guldpläterad topp plussar på lyxkänslan och formulan är både lätt att dosera och applicera. Innehållet har inspirerat till namnet, en mix av 28 ingredienser som jämnar ut, ger fukt och gör läpparna mjuka.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons