Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Här är bästa produkterna från Charlotte Tilbury

09 aug, 2021 
charlotte tilbury fixar makeup backstage
Charlotte Tilbury fixar modellmakeupen backstage på en visning.
Vi tipsar om både hudvårds- och makeupfavoriter från den världskända makeupartister och förklarar varför produkterna är så bra.
Annons
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glowBrand logo
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

Det är snart 10 år sedan den världskända och populära makeupartisten Charlotte Tilbury släppte sitt alldeles egna märke. Här hittar du både hudvård, hudvårdshybrider och makeup. Eftersom det inte finns i butik i Sverige så har det inte nått ut till så många men här finns en hel del pärlor som verkligen är värda att klicka hem.

charlotte tilbury med Laura Bailey och Mary Charteris
Charlotte Tilbury är en favorit hos både filmstjärnor, fotomodeller och andra celebriteter. Här på party för Victoria Beckham med skådespelerskan Laura Bailey och Guiness-arvtagerskan Lady Mary Charteris.

Brittiskans signaturlook är hud med härlig lyster ihop med sotade ögon och en mer naturligt tonad läpp, gärna åt det lite mattare hållet. Nästan allt hon erbjuder ger en riktigt häftig filtereffekt som gör att man känner sig snyggare direkt och hon gillar bronzetoner. Så vilka produkter ska man satsa på? Här är fem av redaktionens favoriter.

Annons

Magic Cream ger en toppenbra grund då den fyller på vitaminer, hyaluronsyra och peptider som plumpar ut huden, ger fräsch fukt och riktigt fin lyster. Den kostar 881 kr/50 ml och finns här (reklamlänk).

lystergivande och återfuktande primer

Hollywood Flawless Filter är en lystergivande och lätt tonad primer med en mix av hudvårdande glycerin och squalane tillsammans med pigment som har filtereffekt. Det mjukar upp linjer och ger en jämnare yta men gör också att du kan använda enbart denna dagar du inte vill lägga en hel bas utan köra mer no makeup makeup-look . Här finns hela 11 nyanser att välja mellan. Den kostar 392 kr/30 ml och finns här (reklamlänk).

Annons

Colour Chameleon är lättarbetade och knubbiga ögonskuggspennor som har en gnutta av skimmer i sig, något som ger lite fint blänk till blicken. De är dessutom toppen om du vill köra en sotning i raketfart och färgen sitter suveränt bra. Tänk bara på att sätta tillbaka korken ordentligt, annars torkar formulan och blir svår att måla med. Pennan finns i sex nyanser, kostar 245 kr/1,6 g och finns här (reklamlänk).

Läppstiftet Pillow Talk är en modern klassiker

Matte Revolution Lipstick i Pillow Talk är Charlotte Tilburys bästsäljare på läppstiftsfronten, en modern kultklassiker vars mjukt matt finish synts otaliga gånger på röda matten. Det har faktiskt blivit så poppis att brittiskan gjort en hel serie under samma namn. Formulan glider fint på, är lätt plumpande och dessutom snyggt utjämnande. Färgen är en superfin beigerosa, en favoritnude för de med ljusare hudton. Är du mörk och letar efter en nude nyans finns Pillow Talk Medium. Det kostar 313 kr/3,5 g och finns här (reklamlänk).

Annons

Cheek to Chic är krämigt puderrouge och highlighter i perfekt blandning för att pigga upp kinderna utan att du behöver lägga ner alltför mycket arbete. Snurra bara runt borsten över båda nyanserna och du får en riktigt fin färg med mjuk lyster. Finns i åtta nyanser, bl a Pillow Talk och Pillow Talk Deep. Det kostar 382 kr och finns här (reklamlänk).

Annons