Artikeln innehåller reklamlänkar
1:59

Efter reklamen: 3 hudvårdstips för dig med mogen hy

(1:59)

Det finns nästan lika många olika mascaror idag som det finns fransvarianter. När det är dags att köpa ny måste man därför först fråga sig vilken typ av franslook man är ute efter. Gillar du nätta och eleganta fransar, långa svepande eller föredrar du kanske en mer rockig och stökig fransstil? För min del beror det lite på dagsform. Därför har jag en liten mascaragarderob som gör att jag kan skräddarsy franslooken efter humör. Och när det är svepande som lockar – då sträcker jag mig efter den här svenska favoriten.

5 tips som gör din concealer osynlig

Mascara för långa fransar

Pro Lash Lift från lösfransproffsen på Sweed Lashes är en mascara för dig som vill ha riktigt långa fransar. Du får också mer volym men det är inte grejen här. Vill du ha en tät franslinje ska du välja en annan. Så hur fungerar den? Borsten är inte någon borste utan en kam och den ska inte heller användas som en vanlig mascaraborste du vickar fram och tillbaka från fransrötterna ut till topparna. Här sveper du på med kammen utan några sidorörelser. Gör du inte det riskerar du att få väldigt klumpigt resultat.

Följer du rådet – ja, då kommer du kunna bygga franslängd som är smått otrolig. Det häftiga är att den faktiskt inte ens är så dyr. Den finns dock enbart i svart.

Pro Lash Lift Mascara från Sweed Lashes kostar 249 kr och du hittar den här (länk till Åhléns).

Skönhetsredaktören: Tre smarta knep som får ögonmakeupen att sitta bättre

Du kan även köpa den, eller hålla utkik efter den, här (länk till Lyko) och här (länk till Apprl).