Nail Democracys nya salong på hotell Amaranten

Nya salongen på Hotell Amaranten har lika härlig och inbjudande inredning som de två andra salongerna där Nail Democracy huserar.

Så får du starkare naglar – fem tips
0:49

Efter reklamen: Så får du starkare naglar – fem tips

(0:49)

Slå på ljud

Det började i Sturegallerian när vår gick över till sommar och sedan dess har svenska nagelkedjan Nail Democracy inte legat på latsidan. Numera finns tre salonger i Stockholm och fler är på gång. Numera hittar du de glädjespridande nagelstylisterna även på Kungsholmstorg och i veckan öppnades ytterligare en salong inne på Hotel Clarion Amaranten, också det på Kungsholmen i huvudstaden.

glittermanikyr hos Nail Democracy

Bakom Nail Democracy ligger nageldrottningen Frida Selkirk tillsammans med entreprenören Silvia Adlesic. Hela idén går ut på att både erbjuda roliga, kreativa och kvalitativa behandlingar samtidigt som man lägger stor vikt vid att alla är välkomna och att personalen har schyssta villkor. Det senare är tyvärr inte alltid är fallet i den här branschen.

Sommarens bästa läppbalsam med solskydd

man-ecure av nail democracy

På salongerna kan du göra flera olika behandlingar men också boka in dig med en kompis eller din tonåring. Läs mer om vad man har på menyn här och inspireras av de härliga nagellookerna.

Jag har testat hundratals mascaror – det här är min favorit

Mest läst