Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Fina nyheter som piggar upp mogen hy kring ögonen

30 jan, 2022 
leende kvinna med glasögon
Spana in vårens spännande lanseringar som har siktet inställt på allt från fina linjer till förlorad spänst.
Annons
Så föryngrar du huden med tio årBrand logo
Så föryngrar du huden med tio år

Letar du efter något som kan pigga upp den tunna huden kring ögonen? Då finns det flera spännande nyheter att kika på den här våren. Med traditionella ingredienser i nya spännande kombinationer kan du få riktigt fina resultat utan att irritera den ofta känsliga huden här. Kolla in dessa:

Snabbverkande ögonserum

smart formulerat serum för ögonområdet

Smart formulerade droppar som snabbt går ner i huden får du med Dr Dennis Gross snabbabsorberade Triple Correction Eye Serum som både ökar fuktnivån och boostar kollagenproduktionen för en starkare och slätare hud. Nyckeln i detta ögonserum är kombinationen av retinol tillsammans med bakuchiol, ferulsyra och centella asiatica.

Annons

Triple Correction Eye Serum från Dr Dennis Gross kostar 995 kr/15 ml och den finns här (reklamlänk).

Utjämnande ögoncreme

anti age ögoncreme som är bra makeupunderlag

Wrinkle Correcting Eye Cream är Cliniques senaste komposition i Smart Clinical Repair-serien som passar mogen hy extra bra. Den här ögoncremen har barriärstärkande, fuktboostande och kollagenstimulerande egenskaper tack vare en mix av effektivt peptidkomplex tillsammans med hyaluronsyra och extrakt från siegesbeckia orientalis. Dessutom smälter cremen perfekt in i huden och gör den omedelbart lenare och finare vilket gör den perfekt som underlag för makeup.

Annons

Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream från Clinique kostar 585 kr/15 ml och den finns här (reklamlänk).

Målinriktat antiage-serum

effektiv ögoncreme med hög dos retinol

Sunday Riley lanserar sitt redan hajpade och krämiga ögonserum 5 Stars om cirka en månad. Den här lyxigt stjärnbeströdda produkten är perfekt för dig som letar efter något som jobbar effektivt på linjer och rynkor samtidigt som du får skönt svalkande massage från den smart utformade applikatorn. Här får du också en rejäl dos retinol i kombination med centella asiatica men man har även ceramider, niacinamid, shea smör och olivolja i mixen. Används endast på kvällen och kan vara bra att vänja in om du inte använt retinol här tidigare.

Annons

5 Stars Retinoid + Niacinamide Eye Serum från Sunday Riley lanseras i början av mars och kommer då att kosta 789 kr. Du hittar den här (reklamlänk).

Dubbelverkande ögoncreme

ögoncreme som också kan användas kring läpparna

L300 är det plånboksvänliga märket där du får mycket för pengarna. Så är fallet med den senaste serien Pro-Retinol där du bl a hittar Firming Eye & Lip Cream. I den praktiska pumpflaskan får du en behaglig ögoncreme med en mildare form av retinol som passar om huden är väldigt känslig. Dessutom har man kombinerat det med alger för att motverka ålderstecken och hålla huden mjuk både kring ögonen och läpparna.

Pro-Retinol Eye & Lip Cream från L300 kostar 249 kr/15 ml och du hittar den här (reklamlänk).

Annons