ny doft från givenchy
Jenny Strömstedts stilresa genom åren
0:48

Efter reklamen: Jenny Strömstedts stilresa genom åren

(0:48)

Slå på ljud

Det är snart 70 år sedan som Hubert de Givenchy grundade sitt modehus och sedan dess har man bjudit världen på mycket fint, både när det gäller kläder, parfym och makeup.

hubert de givenchy med skyltdockor

Mest känd i doftgarderoben är L'Interdit som Hubert först komponerade till sin vän och musa Audrey Hepburn. Han låg bakom många av hennes kläder både på och utanför duken, bl a den klassiska lilla svarta som hon bar i Breakfast at Tiffany's. Enligt legenden ska stjärnan ha förbjudit designern att lansera hennes privata doft för allmänheten och det var så den fick sitt namn.

5 fina kroppsoljor som gör huden silkeslen

löspudret Prisme Libre är en av givenchys älskade makeupklassiker

Givenchys underbara parfymer fanns en gång i tiden här i Sverige men efter lite olika leverantörsbyten så försvann märket för några år sedan. Men nu är det alltså dags att välkomna det igen. Vecka 38 landar man på Åhléns med den moderna versionen av klassikern L'Interdit samt den nya Irresistable. Och fler nyheter lär vara på ingång. Vi hoppas att man dessutom bestämmer sig för att ta hit både sin hudvård och sin makeup. Där kan du hitta massor av riktigt bra produkter som dessutom bjuder på hög lyxfaktor med sina snygga förpackningar!

Nya trendfrisyren Wolf Cut är här – så ser den ut och så stylar du den

en av flera helsvarta looker från Givenchys visning höst/vinter 21/22

Idag heter designern Matthew M. Williams. Här ovan kan du se en av hans coola looker från höstens ready to wear-kollektionen 2021/2022.

Mest läst