Sminktrenderna alla älskade för några år sedan – men inte nu
0:51

Efter reklamen: Sminktrenderna alla älskade för några år sedan – men inte nu

(0:51)

Slå på ljud

Kanske har du redan blivit förälskad i den varma vanilj-doften på Ida Wargs lyxiga duschskum Intense Nutrition eller fastnat för den somrigt fräscha och äppeldoftande misten i Hydrating-serien. Just doft är ett av märkets starka kännetecken och något man verkligen satsat mycket på.

ida warg

Influencern Ida Wargs skönhetsmärke har flera hyllade produkter.

Därför känns det helt logiskt att man nu lanserar två riktiga parfymer. Adictivo och Flor Feliz är dock två helt nya dofter även om man känner igen Ida Wargs DNA i dessa. De är tillverkade i franska Grasse, parfymvärldens eget Mecka. Så här säger vd Cecilia Bergman:

Populära makeupartisten släpper brynkurs online

– Med mångårig yrkesmässig erfarenhet av doft och ett genuint intresse som också smittat av sig på hela Ida Warg Beauty-teamet, har vi från start lagt stor vikt på dofterna i alla de produkter vi tagit fram. Det visade sig dock vara lite svårare än vi först trodde att enbart ta fram en parfym och därför lanserar vi nu i stället två stycken!

Cecilia beskriver Adictivo som en söt och lättillgänglig gourmanddoft med fruktiga inslag i toppen och mjuka noter av vit choklad och hudnära mysk medan Flor Feliz är en explosion av blommor i en perfekt kombination av fruktiga inslag. Parfymerna kostar 599 kr/50 ml EdP.

EU vill införa djurförsök igen - så kan du göra för att stoppa förslaget!

kimono i satin och parfym från ida warg

Förutom parfymerna passar man samtidigt på att släppa en exklusiv kimono och en serie sminkväskor. Soft Satin Kimono kostar 399 kr och necessärerna går för 199 kr resp 299 kr.

sminkväskor i två storlekar från ida warg

3 nya sätt att bli kvitt pigmenteringar

Alla dessa nyheter är s k online exclusive, det vill säga du hittar dem enbart på idawargbeauty.se.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!
Mest läst