Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

3 nya sätt att bli kvitt pigmenteringar

29 aug, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografjose antonio alba/pixabay
kvinna som plockar äpplen
Har den soliga sommaren lämnat ojämn ton och pigmentfläckar som minne finns flera nya spännande produkter att spana in.
Annons
Kändisarna som varit både blondiner och brunetterBrand logo
Kändisarna som varit både blondiner och brunetter

Den här sommaren har bjudit på en rejäl soldos. Härligt men det kan också leda till att huden får pigmentfläckar. Har det hänt dig är nu den perfekta tiden att ta tag i problemet. Det finns dessutom flera nya spännande produkter som tagit fram just för att motverka och minska pigmenteringar.

Inspiration från estetiska behandlingar

dagcreme från filorga som motverkar pigmenteringar

Skin-Unify är en ny serie från Filorga som jobbar målinriktat för att jämna ut hudtonen och ge bättre lyster med både serum och dagcreme. Formulan i produkterna har inspirerats av avancerade estetiska behandlingar som laser, kraftfulla peels och ljusteknologi och bland ingredienserna hittar du C-vitamin, hyaluronsyra, peptider och sjögräsextrakt.

Annons

Skin-Unify-Intensive Illuminating Even Skin Tone Serum och Skin-Unify Illuminating Even Skin Tone Cream kostar 745 kr/30 ml resp 745 kr/50 ml. Du hittar dem ANNONS här.

Ny spännande teknologi

serum med ny teknologi som både skyddar mot nya och tar sig an de gamla fläckarna

Dark Spot Solutions från Dermalogica är tre produkter som jobbar tillsammans och med ny teknologi för att få bort dina pigmenteringar. PowerBright Dark Spot Serum lanserades redan i våras och i oktober får det sällskap av PowerBright Moisturizer SPF 50 och PowerBright Overnight Cream där du inte bara får effekt på de pigmenteringar som redan finns utan också skyddar huden mot alla de faktorer som påskyndar bildandet av fläckarna, t ex luftföroreningar.

Annons

PowerBright Dark Spot Serum från Dermalogica kostar 1085 kr/30 ml och det finns ANNONS här. Nya Moisturizer SPF 50 samt Overnight Cream kommer att kosta 785 kr/50 ml resp 895 kr/50 ml.

Kraftfull ingredienstrio

serum med tre kraftfulla antipigment-ingredienser

Tranexaminsyra tillsammans med bakuchiol och niacinamid är trion som ljusar upp pigmentfläckar i Paula's Choice nya spännande Clinical Discoloration Repair Serum. Här jobbas det också på att sakta ner processerna som ligger bakom fläckarna så att det inte uppstår ett överskott av melanin, hudens eget pigment.

Clinical Discoloration Repair serum från Paula's Choice kostar 590 kr/30 ml och den lanseras 2 september.

Annons