Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Lyxklass när Verso lanserar kroppsprodukter

29 okt, 2021 
versos nya kroppsprodukter
Med retinol som signaturingrediens har märket lyft svensk hudvård. Nu sätter man fokus på huden under hakan och gör det både effektivare och härligare att ta hand om kroppen.
Annons
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukterBrand logo
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukter

I början av hösten smög man ut en bodylotion, för några veckor sedan landade en kroppspeeling och nu har svenska hudvårdsproffsen på Verso lanserat den tredje produkten i nya kroppskollektionen - en rengöringsolja. Det skulle dock inte vara Verso om den här trion inte hade något alldeles extra. I N°10 Hand & Body-serien har man gått all in med ingredienser du vanligtvis bara hittar i avancerad hudvård för ansiktet. Vi har testat.

Lyxig kroppsrengöring med olja

Body Oil Cleanser är en himmelskt len olja som till skillnad mot liknande produkter inte alls torkar ut huden trots att det är en "tvål". Denna gör huden både ren och len med ingredienser som mjukgör, återfuktar och lugnar. Den innehåller bl a salicylsyra och havre som lugnar inflammationer, stärker barriären, ger slätare yta och gör den mer motståndskraftig.

Krämig kroppspeeling med multieffekt

Body Peel är en dubbelverkande kroppspeeling som jobbar både mekaniskt och kemiskt. Den är inte bara skön att massera över huden med sin krämiga bas. Ingredienserna är perfekt om du lätt får tilltäppta porer t ex på ryggen eller inåtväxande strån efter benrakning. Här finns glykolsyra, PHA-syran glukonolakton och naturlig salicylsyra från pilbarksextrakt tillsammans med cellulosa och silica som ger skonsam slipning. Du kan med fördel låta den sitta en stund på huden efter att du masserat ut den.

Ljuvligt välgörande lotion för kroppen

Body Lotion kommer som Body Oil Cleanser i en smart pumpflaska som är ovanligt lätt för sin storlek. Och det här är enligt oss seriens stjärna. Precis som märkets olika serum transformerar huden till strålande och välmående så händer samma sak här. Huden känns mer hälsosam helt enkelt. Den ser fräschare och finare ut med bättre studs. Hemligheten är en kombination av välgörare som niacinamid, allantoin, hydrolyserat jästextrakt, havreolja, havrelipider och hyaluronsyra - ett riktigt stjärngäng som är ovanligt att hitta i en bodylotion.

N°10 Hand & Body-kollektionen är lyx för kroppen där alla produkterna har en len och härlig doft av citrus. Alla produkter kostar 600 kr/st men har lite olika mängd i förpackningen. Body Oil Cleanser och Body Lotion innehåller båda 300 ml medan Body Peel är en mindre tub som rymmer dryga 150 ml. Du hittar hela serien här (reklamlänk).

Nyfiken på Verso och dess grundare Lars Fredriksson? Just nu kan du läsa om deras resa i det nummer av Femina som finns ute i butik.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons