Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Makeupartistens smarta rouge-trick

01 dec, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografron lach/pexels
snygg rouge effekt med krämformula
Avslöjar knepen som ger finaste glöden till kinderna
Annons
Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tidernaBrand logo
Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna

Drömmer du om snyggt rosiga kinder där det ser ut som att glöden kommer från insidan men får aldrig till det? Då ska du testa makeupartisten Linda Öhrströms smarta och samtidigt mycket enkla knep.

makeupartisten linda öhrström
Makeupartisten Linda Öhrström

Gör så här:

1. Massera huden med fingrarna innan du börjar sminka dig. Det får igång cirkulationen på ett fint sätt som ger färg till huden.

Annons

2. Välj ett rouge i en färg som är samma som dina läppar men några nyanser djupare. Då kommer du får en mycket naturlig rodnad.

3. Applicera inte ditt rouge på klassiskt sätt, dvs ovanpå foundation. Arbeta istället in det innan foundation för en blush-look som ger känslan av naturlig glöd.

Makeupartistens favorit

illusive heter färgen på rouget från RMS Beauty
Klicka på bilden för att komma direkt till rouget.

Linda använder Lip2Cheek från RMS Beauty där den krämiga och naturliga formulan har återfuktande egenskaper och smälter ihop fint med huden. En av favoritfärgerna är Illusive som också lyfter fram läpparna på ett fantastiskt sätt om du använder det där. Färgen skapades en gång i tiden av RMS Beautys grundare Rosemary Swift till modellen Gisele Bundchen som ville ha något som framhävde hennes naturliga läppfärg. Du hittar det här (reklamlänk).

Annons