Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Jag har testat hundratals schampon – det här är min favorit

09 aug, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotograftim mossholder/pexels
Stoppa in den här stjärnan i hårrutinen för riktig wow-effekt på slitna stråna.
Annons
Skönhetsredaktörens bästa torrschamponBrand logo
Skönhetsredaktörens bästa torrschampon

Värmeverktyg, färgbehandlingar och UV-strålar är några saker som kan få håret att hänga som ledset gräs. Men med nya smarta teknologier finns nu hårvård som faktiskt kan laga stråna. Min favorit på schampofronten är en riktig banbrytare som golvade mig med riktigt fina effekter på mitt mycket frekvent färgare röda hår (nej, det är inte min naturliga).

Schampo som gör skillnad

Bond Maintenance Shampoo från Olaplex kanske inte har det lyxigaste utseendet men innehållet är dynamit. Kombinerar du det dessutom med balsam från samma märke som kommer du se stor skillnad. Håret känns som nytt. Fräschare och med mer liv. Kör du dessutom med Olaplex N° 3, som är hemmakuren, kan du få otroliga resultat.

Annons

Banbrytande molekyl

Förutom att återfukta så innehåller både schampo och balsam en liten dos av Olaplex banbrytande teknologi med en molekyl som bevisat lagar svavelbindningar inne i håret, de som går av vid kemiska behandlingar men också vid hårborstning, lockning osv. Det är dessutom drygt och den där anspråkslösa flaskan är faktiskt riktigt väl formgiven. Den är lätt, har ett bra utformat snäpplock som du enkelt får upp med en hand och du ser snabbt vilken som är schampo och vilken som är balsam. Det senare inte helt obetydligt när man annars behöver glasögon för att orientera sig.

Bond Maintenance Shampoo från Olaplex kostar 315 kr/250 ml och du hittar det här (reklamlänk).

Annons