Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Betalade 5700 för drömhåret –slutade i katastrof

02 nov, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Georgia Michael drömde om ett långt vackert hår, och gick till frisören för att sätta in hårförlängningar.
Men efter att ha betalat ungefär 5700 kronor för sin drömfrisyr så lämnade hon salongen med helt förstört hår.
”Jag vet verkligen inte om jag ska skratta eller gråta”, skriver hon på Tiktok.
Annons
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem självaBrand logo
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem själva

Det är många som drömmer om det långa drömsvallet, med vackert glansigt hår ner till midjan, likt Hollywoodstjärnor och modeller. Men om det egna håret inte går att växa ut till de längderna går det att ta hjälp av hårförlängningar för att ge frisyren en skjuts.

Det var vad Georgia Michel försökte göra – men besöket hos frisörsalongen slutade i katastrof. I en video på sociala medier-appen Tiktok berättar hon med bilder och text om hur hon hade hoppats få långt och glansigt hår med hjälp av extensions.

”Det här är vad jag ville ha! 450 pund senare och det här är vad jag fick, jag vet verkligen inte om jag ska skratta eller gråta”, skriver hon över några bilder på olika inspirationsbilder.

Bilderna som Georgia tog med sig till frisören föreställde alla kvinnor med långa platta frisyrer, där det mörka håret räcker ner till rumpan.

Annons

”Börjar fortfarande gråta”

Till sist avslöjar hon hur hennes frisyr såg ut efter att ha betalat 450 pund, alltså 5700 kronor. På den bilden syns en tydlig linje mellan hennes egna hår och de hårförlängningar som satts in. Håret har olika färger, och det egna håret vilar på de mörkare förlängningarna.

”Det var sex månader sen och jag börjar fortfarande gråta av att se bilden”, skriver hon som kommentar till hela videon.

I kommentarerna är folk chockade över den katastrofala frisyren.

”Du, jag är så ledsen att det här hände dig. Om du vill kan du komma till min frisörsalong så löser jag det åt dig gratis”, erbjuder en generös frisör.

Slutresultatet.

”Jag kan inte förstå att någon lämnade ditt hår så här”, skriver en annan.

”Herregud jag skulle ha stämt”, tycker en tredje.

@georgiamichaelx

This was 6 months ago and even looking at that picture brings me to tears😭😫 #foryou #foryoupage #fyp #StopScammerTime #thisiswhatiwanted #hairfail

♬ original sound - What I Got
Annons