Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Catherine Zeta-Jones visar upp sitt gråa hår på ny bild

16 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT
Funderar Hollywoodstjärnan Catherine Zeta-Jones på att låta håret bli grått för gott?
På Instagram visar hon upp sina gråa hårrötter på en ny bild, och är vackrare än någonsin.
”Hallå”, skriver stjärnan till bilden.
Annons
TV: Hollywoods mest ikoniska kändisparBrand logo
TV: Hollywoods mest ikoniska kändispar

Hollywood-skådespelaren Catherine Zeta-Jones, 51, är inte den som skäms över att åldras eller få grått hår. Även om hon fortfarande färgar håret så visar The terminal-skådespelaren upp sina naturligt gråa hårrötter på en ny bild på Instagram, och är snyggare än någonsin.

På bilden, som hon tagit i en spegel, sitter hon i ett lyxigt badrum med svarta väggar och handfat med gulddetaljer, iklädd en rosa morgonrock och med rufsigt hår.

”Hallå”, skriver Catherine Zeta-Jones till bilden, och blir överöst med komplimanger från vänner och fans bland kommentarerna.

Annons

På efterföljande bilder har Catherine Zeta-Jones dock färgat sina gråa rötter igen, men kanske är bilden ett tecken på att hon är på väg att omfamna sin nya hårfärg. Redan 2019 gick stjärnan nämligen på röda mattan med en vacker grå slinga i sitt annars svarta hår.

Gift med Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones är gift med skådespelaren Michael Douglas sedan 2000, och paret har sonen Dylan och dottern Carys tillsammans. Skådespelarparet visar glatt upp sin kärlek i en rad selfies på Instagram också, där de hyllas av fansen.

Annons

”När dåliga selfies händer bra människor... tja kanske... inte så dåliga och inte så bra”, skrev Catherine Zeta-Jones i ett inlägg med bilder på henne och maken.

”Det är fysiskt omöjligt för Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones att någonsin ta en dålig selfie eller bild. Någonsin”, skrev en person till bildspelet på paret, och fick en uppskattande skratt-emoji av Catherine Zeta-Jones..

Se också: 9 kändisars gråa hår-trend på röda mattanBrand logo
Se också: 9 kändisars gråa hår-trend på röda mattan
Annons
Annons