Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsredaktören: Bästa ögonskuggspaletten för resan

08 okt, 2021 
AvJessica Blockström Hember
FotografPaz shots/Pexels
Den här smart kombinerade lådan rymmer det mesta du behöver i makeupväg för både shoppingdagar och barhäng.
Annons
Linda Evangelista – 5 saker du inte visste om supermodellenBrand logo
Linda Evangelista – 5 saker du inte visste om supermodellen

Äntligen börjar världen öppna upp och vi kan ge oss ut för att upptäcka allt från storstäder till soldestinationer. Men kanske att pandemin gjort dig lite rostig när det kommer till packningsskills? Vi är inga proffs på hur du får ihop dina outfits men när det kommer till smart och komprimerad makeup som tar liten plats i väskan har vi ett riktigt toppentips.

Det hörs redan på namnet att The Riviera Box från makeupartisten Nathalie Berzelius är något som glammar upp din reselook. Men det fina med den här generösa paletten är att den innehåller åtta skuggor som kan användas till allt från no makeup makeup-look till en riktigt snygg och glamouröst glittrig sotning.

Annons

Flera funktioner i ett

Och det finns mer. Du har highlighter, matt puder och matt bronzer som du också kan använda för att framhäva ansiktets konturer, ett rouge som smickrar de flesta hudtoner plus ett för mer drag på kinderna. Dessutom hittar du en generös spegel i locket som går att ställa upp var du än befinner dig. Några av skuggorna kan dubbla som läppfärg under ett transparent gloss och andra fixar du skuggning av brynen med. Använd dem med en fuktig pensel och du har en eyeliner. Så smart uttänkt. Allt är förpackat i en smidig ask av papper vilket gör att det inte ens märks på vikten att du stoppat den i väskan. Det enda du behöver komplettera med för att få ihop makeupen är bas och mascara.

Smart investering

The Riviera Box från Nathalie Berzelius Stockholm kostar en slant, 1199 kr närmare bestämt. Men det är också en riktigt bra investering då det generösa innehållet och de lättmålade puderprodukterna kommer vara till glädje under lång tid framöver. Jag plockar fram min varje dag och när det är dags att ge sig ut i världen igen så kommer den definitivt finnas i packningen. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons