Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Budgetmascaran som håller fransarna uppe hela dagen

01 nov, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT, Privat.
Mascara på fransar.
Har du svårt att hitta en mascara som får fransarna att hålla sig böjda hela dagen?
Då kan den här mascaran till budgetpris vara produkten som hjälper dig!
– Den vattenfasta formulan gör dessutom att böjen på fransarna sätts och stannar kvar hela dagen, säger Feminas redaktör Stina Meyerson.
Annons
Mogen hy #7 – Så tar du bort mascarakladdetBrand logo
Mogen hy #7 – Så tar du bort mascarakladdet

Många med naturligt raka fransar känner nog igen sig i problemet – att smeta på vanlig mascara på fransarna hjälper inte mycket. Du behöver använda en bra ögonfransböjare också, och inte ens då fungerar det alltid.

Feminas redaktör Stina Meyerson har problemet att hennes fransar aldrig håller böjen, och i stället blir raka direkt igen.

– Säkert är jag inte den enda som har ögonfransar som gärna ligger platta och inte alls så där böjda som jag vill ha dem. Att bara använda ögonfransböjare och vanlig mascara kan därför i mångt och mycket resultera i besvikelse efter någon timme, då fransarna faller tillbaka på plats igen, säger Stina.

Annons

Bästa budgetmascaran

Hon brukar därför unna sig lashlift-behandlingar med jämna mellanrum. Men det är en kostsam behandling som inte alla har råd med eller vill lägga pengar på. Därför är det mer ekonomiskt att lägga pengarna på en riktigt bra mascara, och den bästa hittar du faktiskt hos ett av de billigare märkena, menar Stina Meyerson.

Hennes favorit från Maybelline säljs på butiker som Åhléns, Lindex och till och med vissa matbutiker!

– Min favorit är Maybelline Lash Sensational Waterproof Mascara! Den inte bara förlänger och ger volym, utan den vattenfasta formulan gör dessutom att böjen på fransarna sätts och stannar kvar hela dagen, säger Stina Meyerson.

Stina har också ett riktigt superknep för att få fantastiska fransar som håller!

– Vill du få riktiga wow-fransar och har några slantar extra så kan du självklart kombinera ett lashlift med mascaran. Jag, som har väldigt envisa fransar som trots ett lashlift gärna lägger sig ned, brukar göra behandlingen för att fransarna ska bli mer följsamma – och sedan jobba med ögonfransböjaren och min favoritmascara.

Annons
Maybelline Lash Sensational Waterproof Mascara
Klicka på bilden för att komma till Åhléns och kunna köpa produkten!
Annons