Artikeln innehåller reklamlänkar
Caia Cosmetics smink

Det är bara fem år sedan som Bianca Ingrosso och hennes team lanserade skönhetsmärket Caia Cosmetics som snabbt blev ett av våra mest populära. I oktober kom sedan nästa stora milstolpe då man öppnade sin första fysiska Caia-butik, en rosatonad pop-up på NK i Stockholm där det går att testa ett urval av produkterna. Men om du inte kan eller har tid att ta dig till dit – vad är värt att satsa på? Man har gått från tre produkter till att idag ha över 400 i sortimentet, så det är inte helt lätt att välja

Bästa makeupen från Caia Cosmetics

Feminas skönhetsredaktör har plockat ut sina favoriter från Caia – och många av dem passar extra bra för dig som har en mogen hy.

Psst! I skrivande stund har Caia dessutom tjuvstartat Black Week med beauty till pangpriser – se vilka erbjudanden som finns här (länk till butik).

1. Dewy Drops Foundation

Caia Dewy Drops Foundation som passar mogen hud

Dewy Drops Serum Foundation från Caia – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Letar du efter en foundation som är lätt på huden men ändå jämnar ut ton, dämpar rodnader och ger lyster så är Caia Dewy Drops Serum Foundation ett riktigt bra val. Det finns dessutom många nyanser att välja mellan vilket gör det lätt att hitta rätt. I formulan finns även hudvårdande ingredienser och hållbarheten på huden är överraskande bra, den sitter fint utan att samlas i linjer eller veck. Se mer och köp din nyans här (länk till butik).

Så bra är Caias nya serumfoundation

2. That Dewy Look

setting spray från caia

Caia That Dewy Look Setting Spray – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Vill du få makeupen att sitta ännu bättre? Råkade resultatet bli lite pudrigt? Saknar du lyster? Då är några svep med denna mycket prisvärda setting spray toppen. Du kan dessutom använda den på huden även dagar som du inte vill sminka dig men ändå få en fräsch look utan att det ser glansigt ut. Läs mer och köp That Dewy Look här (länk till butik).

3. Glow Bronzer

Caia La Digue Glow Bronzer

Caia Glow Bronzer i nyansen La Digue – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Det här må se ut som ett puder men när du sveper formulan över huden känns den mer krämig. Det gör att den smälter fint in och ger en vackert solkysst look utan att framhäva linjer och rynkor. Men fin lyster, det får du. Min favorit är La Digue men många gillar också Gold Coast. Välj den nyans som passar just din hudton bäst. Se fler nyanser och klicka hem din favorit här (länk till butik).

4. Lip Pencil

läppenna laguna från caia

Caia Lip Pencil i nyansen Laguna – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Läppennan har verkligen fått ett uppsving bara det senaste året och visst är det en toppenprodukt som kan användas på så många sätt. Denna från Caia är dessutom lättmålad, enkelt att vässa och sitter väldigt bra. Det går enkelt att måla en kontur eller fixa den moderna retro-looken "two tone-lip" med en något mörkare färg runtom och ljusare i mitten Vill du ha en bra bas till ditt läppstift? Grunda med Lip Pencil i ungefär samma nyans. Mest poppis är nyansen Lovisa (länk till butik) som ger en ganska neutral look. Min favorit heter Laguna, en kall men djup beigerosa färg som är riktigt fin att måla över hela läppen och svepa läppglans över. Se fler varianter och köp den här (länk till butik).

5. Feather Blending Brush

multifunktionell borste från caia

Caia Feather Blending Brush – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Bra borstar gör stor skillnad för slutresultatet och hos Caia får du väldigt mycket kvalitet för pengarna. Alla är veganska och många av ansiktsborstarna har gemensamt att de är åt det fluffigare hållet. Det gör dem lättarbetade då du kan enkelt få en finish som är både skir och naturlig. Favoriten här är Feather Blending Brush som både fixar en snygg rougelook men också går fint att använda för att lägga ett lätt lager med avslutande puder. Den kan även med fördela användas för att mjuka upp eventuella kanter från bronzer eller highlighter. Läs mer och köp borsten här (länk till butik).

Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronor
0:52

Efter reklamen: Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronor

(0:52)

Slå på ljud
Mest läst