Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Camilla Läckbergs stora förvandling: Älskar mitt gråa hår

29 mar, 2023 
AvEbba S. Dahlman
FotografPontus Orre/Aftonbladet/TT
Hon har bytt det mörka hårsvallet mot toner av silver!
Camilla Läckberg har dåligt tålamod och bestämde sig för att hjälpa naturen på vägen genom att påbörja övergången från mörkt till grått hår.
Se det snygga resultatet här!
Annons
10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)Brand logo
10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)

Som mörkhårig kan övergången till grått hår kännas extra påtaglig. Det är en mycket större förändring än att gå från ljust till ljust.

Deckarförfattaren Camilla Läckberg inspirerar stort på den fronten, när hon i dagarna lät färga över det mörka håret med gråa slingor för att påbörja övergången till ”den grå sidan” successivt.

Se hennes fantastiska hårförvandling här!

”Sugen på att låta håret bli grått och inte färga”

Det var för omkring tre veckor sedan, i samband med att författaren gästade Nyhetsmorgon för att prata om den nya tv-serien Strandhotellet, som hon öppnade upp om osäkerheten kring håret.

Annons

Att låta det gråa växa ut eller inte – det är frågan.

I ett inlägg på Instagram hyllar Camilla Läckberg TV4:s makeup- och hårstylist Linda Fernström för den vackra håruppsättningen, samtidigt som hon berättar att hon tackade nej till att täcka de grå hårstråna i hårbotten.

”Tackade faktiskt nej till att spraya över det grå. Asså jag blir allt mer sugen på att låta det bli grått och inte färga”, skriver hon och fortsätter med att hylla förebilder som omfamnat sina gråa hår.

Hon fortsätter:

”Är det superindividuellt hur fort det går? För hur lång tid kan det ta? Inte helt säker än om jag kommer ha tålamodet…”

Annons

Camilla Läckbergs stora förvandling: Älskar mitt gråa hår

I veckan var betänketiden över. Camilla Läckberg gjorde hon slag i saken och hjälpte naturen på vägen till det silvriga svallet. Hon bevisade också sin tidigare tes: att tålamodet är bra, men kort.

På tisdagen den 28 mars publicerad hon nämligen en bild på Instagram efter ett första frisörbesök, där hon fått hjälp med övergången till grått.

”Första sittningen. Första steget mot att låta mitt gråa ta över (under kontrollerade former)”, skriver hon och fortsätter med att berätta om processen:

Annons

”Gammal färg tagits bort så mitt eget gråa kommit fram under, slingor blekts för att blandas ihop nyanserat med mitt grå. En sittning kvar innan färdigt resultat, men jag älskar det redan.”

Kommentarsfältet under bilden fullkomligt översvämmar med positiva hejarop och hyllningar. Av följare som inspirerats att göra samma sak.

Vi kommer att tänka på den gamla devisen ”känner man sig snygg, så ser man snygg ut”, och konstaterar att Camilla trivs bra i den nya hårfärgen. Det är det viktiga!

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons