Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Billiga läpprodukten hyllas – kostar 30 kronor

05 mar, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT, Privat.
Sara Löf Nyqvist hyllar Carmex
En läpprodukt som är vårdande för läpparna samtidigt som det ger mycket glans – det är det många som letar efter.
Den här klassikern finns på både apoteken och till och med i mataffärerna, och kan kosta under 30 kronor.
– Så fort jag känner att läpparna börjar bli torra så använder jag den, och den ger mig mjuka läppar direkt, säger Feminas moderedaktör Sara Löf Nyqvist.
Annons
5 skönhetshacks med ditt läppbalsamBrand logo
5 skönhetshacks med ditt läppbalsam

Att hitta bra skönhetsprodukter till ett billigt pris är något som de allra flesta uppskattar – och om produkten också går att få tag i överallt är det ett extra plus.

En sådan klassiker är Carmex lip balm, ett läppbalsam som ger ordentligt glansiga läppar samtidigt som du får all den återfuktning du behöver. Produkten är en riktigt modern klassiker, som sålts på amerikanska apotek sedan 1999. Carmex lip balm går fortfarande att köpa i den ikoniska lilla burken, men finns numera också i den mer praktiska tubförpackningen.

Annons

En som älskar Carmex läppbalsam är Feminas moderedaktär Sara Löf Nyqvist, som inte vill lämna hemmet utan den återfuktande produkten i handväskan.

– Jag har alltid ‘den lilla gula’ i väskan och har haft det i flera års tid. Det är inte som ett vanligt läppsyl för det ger mer glans och lite ”plumpeffekt”, fast utan den där stickande känslan. När jag är festfixad så har jag aldrig läppglans, jag tar bara lite extra carmex, säger Sara Löf Nyqvist.

Perfekt mot torra läppar

Extra användbar är läppbalsamet under de torra vintermånaderna, och Sara märker stor skillnad mot när hon inte använde produkten.

Så fort jag känner att läpparna börjar bli torra så använder jag den, och den ger mig mjuka läppar direkt! Förut hade jag ofta fnasiga läppar men aldrig mer, säger hon och fortsätter:

Det bästa är att den går att köpa överallt. Både på apoteket och i vanliga mataffären.

Carmex lip balm
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Du kan som sagt köpa Carmex i vanliga butiker, men vill du beställa hem den från nätet hittar du produkten här! (reklamlänk)

5 cerat för torra läppar i vinterBrand logo
5 cerat för torra läppar i vinter
Annons