Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Uppskattade budgetkrämen från apoteket – hyllas av experten

31 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT, privat.
Michelle Lannerhielm, kvinna med hudkräm.
Bra hudvård behöver inte kosta skjortan – det finns produkter till budgetpris som ger huden vad den behöver.
Nu tipsar Feminas moderedaktör och skönhetsentusiast Michelle Lannerhjelm om sin favoritkräm, som går att fynda på apoteket!
– Jag tycker inte att det behöver svida i plånboken varje gång man köper vårdande hudprodukter, säger Michelle Lannerhjelm.
Annons
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips

Hudvård finns i alla möjliga former och prisklasser, och vad man föredrar är helt individuellt. Vissa vill ha lyxiga produkter i snygga förpackningar från de dyraste skönhetsmärkena, medan andra föredrar nischat klinisk hudvård som säljs på hudkliniker. Men för den som föredrar billigare hudvård som är enkel att få tag i, men som ändå gör jobbet, finns det också bra alternativ på marknaden.

En ansiktskräm som hjälper huden är Cetaphil facial moisturizer, som bland annat säljs på apoteken. Hudkrämen sjunker snabbt in i huden och är len och återfuktande. Du kan komma direkt till produkten och köpa den här (länk till Apoteket) (reklamlänk).

Annons
Cetaphil facial moisturizer.
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten på Apoteket.se.

Cetaphil-krämen bra grund under smink

Feminas moderedaktör och skönhetsentusiast Michelle Lannerhjelm håller hudkrämen från Cetaphil som en av sina favoriter.

– Jag har en så kallad kombinerad hud, när huden är fet och torr, så jag behöver något som ger mycket fukt och inte täpper igen porerna. Cetaphils hudkräm har varit min go to-produkt i över tre år nu och jag älskar den. Jag smörjer in ansiktet och halsen morgon och kväll och tycker även att krämen är en perfekt grund innan sminket, säger hon.

Annons

Michelle Lannerhjelm menar att bra och vårdande hudprodukter inte måste kosta skjortan, men poängterar att kombinera de billigare krämerna med dyrare serum om man skulle vilja.

– Jag tycker inte att det behöver svida i plånboken varje gång man köper vårdande hudprodukter, jag satsar hellre på en budgetvänlig produkt som gör jobbet. Sen kan man självklart lyxa till det med ett serum eller två, om man vill.

Annons