Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Cherry cola nails – allt du vill veta om nya snygga nageltrenden

23 feb, 2024 
AvJessica Blockström Hember
FotografFrida selkirk
Cherry cola nails
Vill du hotta upp en klassisk röd manikyr är den nya nagellooken cherry cola nails definitivt värd att spana in.
Annons
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbetBrand logo
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbet

Att rött seglat upp som en av de hetaste nyanserna den här våren är lite oväntat, det är en färg som man vanligtvis förknippar mer med makeup och manikyr på höst och vinter. Men denna klassiska färg har verkligen fått en revival och syns nu överallt, både på läppar och naglar.

Vill du vara snabb på det senaste när det gäller naglarna ska du spana in en lite annorlunda version av röd manikyr, en lackning som spinner vidare på den mat- och dryckinspirerade trenden på skönhetsfronten. Här har vi sett allt från glazed donut nails till pumpkin latte segla förbi. I den andan dök cherry cola-hajpen upp under vintern, en 90-tals inspirerad läpp som från början gick i brunt. Den looken började med latte-trenden med bruna toner men gick så småningom över i en mer vampig och mustigt röd läpp.

Annons

Och nu har cherry cola-trenden vandrat vidare ner till naglarna. Vem som ligger bakom denna coola look? Vår egen svenska nagelguru Frida Selkirk.

Det här är cherry cola-naglar

Cherry cola nails

Precis som cherry cola-lips, med en mörkare kontur mot en ljusare och mer transparent glossig mitt, har du här en nästan vinröd ton runt nagelformen som tonas in i ett ljusare och klarare rött nagellack på mitten av naglarna. Det skapar ett väldigt häftigt, nästan magiskt, djup och gör naglarna till en av dina snyggaste accessoarer. För att verkligen förstärka effekten är en glossig finish perfekt. Gillar du den klassiska röda manikyren men drömmer om pröva något nytt och få den att kännas modern? Då är cherry cola-nails perfekt.

Annons
Röda naglar med ombre-effekt

Men hur får du till det? Att göra den här cherry cola-looken själv är knepigt, speciellt om du vill få den här gelkänslan tillsammans med The Scandi-manicure, looken som Frida Selkirk också skapat där man får en väldigt clean och elegant nagel. Tipset är att boka in dig på salong och låta en nagelstylist fixa manikyren.

Så får du starkare naglar – fem tipsBrand logo
Så får du starkare naglar – fem tips
Annons