Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Ikoniska läppglanset Juicy Tubes är tillbaka – här är allt du behöver veta

21 feb, 2024 
Juicy Tubes Lancome
Nostalgifaktorn är skyhög när läpp-favoriten Juicy Tubes Lancôme från relanseras – här är allt du behöver veta.
Annons

Det är en lekfull vår vi ser på smink-fronten och det finns så många nya favoriter att lyfta looken med – från Milk Makeups studsiga gelblush till riktigt knalligt färgglada eyeliners hos NYX och Maybelline att rama in ögonen med. Helt i den andan kommer nu en riktig klassiker tillbaka, ett lyckospridande läppglans vi är många som har härliga minnen tillsammans med.

Jessica Blockström Hember med Juicy Tubes i nyansen Spring fling
Feminas skönhetsredaktör Jessica Blockström Hember med nygamla Juicy Tubes i nyansen Spring Fling.

Det här är Juicy Tubes från Lancôme

Vi pratar förstås om Lancômes härligt krämiga och lättmålade läppglans Juicy Tubes (reklamlänk) i sin ikoniska transparenta förpackning. Det franska skönhetsmärket släppte denna klassiker första gången i början av 2000-talet. Det blev snabbt en älskad kompis att svepa in läpparna med, det första lyxiga läppglanset på tub som dessutom passade perfekt att ha på fickan för snabb påfyllning av gloss och ton.

Annons

I takt med att trenden på skönhetsfronten gick från en riktigt glossig finish till en mer matt läpplook försvann dock denna stjärna så småningom från hyllorna 2018. Men sedan en tid finns det faktiskt att lägga vantarna på utomlands. Och snart gör Lancômes Juicy Tubes alltså även comeback här i Sverige, lite mer än 20 år efter lanseringen.

För alla fans kan vi berätta att formulan är helt oförändrad. Det plumpande läppglanset ger dessutom inte bara härlig superglans. Precis som rådande trend är det en hybrid med rejält återfuktande effekt som kan användas för sig självt eller varför inte ovanpå en annan just nu trendande sminkprodukt: läppennan.

Juicy Tubes i Sverige – här hittar du det

Läppglanset Juicy Tubes i nyansen Spring Fling
Juicy Tubes i nyansen Spring Fling.

Juicy Tubes från Lancôme kommer att släppas i åtta varianter i Sverige, ett helt transparent och sju mjuka nyanser där du hittar toner både med och utan skimmer. De ger bara en lätt förstärkning av läppfärgen så inga knalliga effekter. Här finns till exempel favoriter som Spring Fling, Tickled Pink och Marshmallow Electro. Juicy Tubes släpps exklusivt här under februari. (reklamlänk)

Mogen hy #9 – Tre sätt att styla ögonbrynen påBrand logo
Mogen hy #9 – Tre sätt att styla ögonbrynen på
Annons