Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Céline Dions bästa skönhetsknep för att se pigg och fräsch ut

04 jul, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Världsstjärnan Céline Dion vet allt om att se fräsch och glamourös ut.
Här är hennes bästa skönhetsknep både på och av scenen, som gör att hon ser lyxigt pigg ut!
Annons
Celine Dions stilresa genom årenBrand logo
Celine Dions stilresa genom åren

Världskända artisen Céline Dion är inte bara en av världens mest hyllade sångerskor och artister, hon har också lyckats hålla sig i rampljuset i nästan 40 år och vet hur man är sitt allra snyggaste och fräschaste jag. Här är några av stjärnans bästa skönhetsknep som alltid får henne att se pigg och glammig ut!

Enkel hudvårdsrutin

Céline Dion tror inte på en avancerad hudvårdsrutin med åtta olika steg – hon håller det enkelt. Till This morning säger hon att det viktigaste är att tvätta ansiktet, smörja in det med återfuktande kräm morgon och kväll samt att alltid rengöra produkterna som används i ansiktet. Genom att tvätta exempelvis dina sminkborstar regelbundet undviker du att smeta runt bakterier i ansiktet som skulle kunna ge utslag eller finnar.

Annons

Speciella sminkvalet

När artisten står på scen vill hon bara ha oljebaserat smink, då det håller bättre om hon gråter eller svettas i rampljuset. Célines viktigaste skönhetsprodukter är concealer, foundation och puder.

Frisyren ger ansiktet en boost

Céline Dion är förtjust i att ha strama frisyrer i form av knut eller tofs högt upp på huvudet. Frisyrerna är inte bara eleganta, utan ger också en boost till ansiktet så du ser piggare och mer vaken ut.

– Jag brukar ha håret i en knut eller uppe på huvudet så det ger en lite av ett lyft på ett sätt. Det gör en lite mer uppåt, har hon sagt.

Luftfuktarens superkrafter

När Céline Dion hade en stående show i Las Vegas i början av 2000-talet installerades det en dyr luftfuktare på scenen som skulle skydda hennes röst och stämband mot den torra ökenluften i Nevada. Men även om den främst var till för rösten så hade luftfuktaren positiv effekt även på stjärnans hy.

Vikten av att känna sig vacker

I en intervju med Us Weekly 2019 konstaterade Céline Dion att hon vill känna sig som sitt vackraste jag mest för att det ger henne självförtroende som i förlängningen leder till framgångar.

– Du kanske inte står på scen, eller är med i tv, men vi har alla en röst. För att vi ör värda det, vi har drömmar. Att känna sig vacker gör att man känner sig stark. Och att känna sig stark gör att man lyckas.

Annons