Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Veckans nyheter - så bra är de!

27 aug, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografksenia chernaya/pexels
kvinna på språng med tidning under armen

Rouge som ger naturlig glöd till kinderna, lyx-olja som får huden att stråla och drömdoft för alla som älskar blommor - det är bara några av alla härliga nyheter som landat på skönhetsdiskarna den här veckan.

Annons
Så applicerar du lösögonfransar – Make-up artisten tipsarBrand logo
Så applicerar du lösögonfransar – Make-up artisten tipsar

Hösten har börjat smyga sig på med lite ostadigare väder och på skönhetshyllorna fylls det på med fina lanseringar och looker som är nya för säsongen, både på makeup- och hudvårdssidan. Här är några av de hetaste nyheterna den här veckan.

Flytande mineralfoundation

ny mineralfoundation från bareminerals

Original Liquid Mineral Foundation SPF 20 från BareMinerals är nya tillskottet i märkets klassiska Original-serie. Här har man använt minimalt med ingredienser och ändå fått till en härligt hudvårdande bas som jämnar ut hudtonen, reducerar rodnader och gör porer mindre synliga. Brukar du använda märkets mineralpuder får du lite mer lyster med den här nya flytande basen och en naturlig fräsch täckning. Det finns 30 nyanser att välja mellan.

Annons

Original Liquid Mineral Foundation SPF 20 från BareMinerals kostar 445 kr och finns här (reklamlänk).

Krämig concealer

ny skön concealer från lancome

Fler fina nyheter på basfronten är Lancômes skönt krämiga Teint Idôle Ultra Wear All Over Concealer med stretchig mineralformula som lätt arbetas ut, ger medel- till heltäckande finish och sitter väldigt bra. Du får en rejält tilltagen applikator som är toppen när man vill jämna ut tonen på större partier, använd fingrar eller pensel om du ska köra mer finlir. Här finns 20 nyanser.

Annons

Teint Idôle Ultra Wear All Over Concealer från Lancôme kostar 340 kr och finns här (reklamlänk).

Naturlig rodnad

krämigt rouge med naturliga ingredienser från isadora

Isadora bjuder på ett nytt väldigt plånboksvänligt rouge den här hösten, med Nature Enhanced Cream Blush får du en krämig formula som smälter fint ihop med huden och ger en underbar rodnad med silkeslen lyster. Även här får du ett naturligt och vårdande innehåll. I dosan finns dessutom en spegel vilket gör det lätt att pigga upp kinderna när du är på språng. Sex nyanser finns att välja mellan.

Annons

Nature Enhanced Cream Blush från Isadora kostar 139 kr och finns här (reklamlänk).

Multifunktionell lyxolja

klassisk multiolja i ny lyxig version

Klassiska multifunktionella torr-oljan från Nuxe får en ny familjemedlem i Huile Prodigieuse Néroli, en ekocertifierad dröm med lyxig doft av apelsinblom. Bland de välgörande naturliga ingredienserna hittar du den här gången olja från både plommon och sesam som stärker hud och hår, ger slätare yta och en riktigt fin lyster.

Huile Prodigieuse Néroli från Nuxe kostar 425 kr/100 ml och finns här (reklamlänk).

Annons

Ljuvliga lysterdroppar

lyxig ansiktsolja från emma s

En annan riktigt härlig och välgörande hudolja är Botanical Glow Oil från Emma S. Den är perfekt för dig som vill ha mjukare och spänstigare hud men också vacker glow till ansiktet. Det fina är att den passar även en känslig hud tack vare lugnande och anti-inflammatoriska egenskaper. Här har man blandat sju olika växtoljor, bl a fröolja från spännande kaktusfikon som är reparerande och rik på antioxidanter samt från karotenolja från morot som verkligen piggar upp trött hy.

Annons

Botanical Glow Oil från Emma S. kostar 479 kr och finns här (reklamlänk).

Doftdröm för blomsterälskare

Flora Gorgeous Gardenia är ny version av Guccis älskade klassiker som bjuder på ljuvliga blommor både på in- och utsidan. Bland noterna finns den vita gardenian ihop med jasmin, päronblomster och farinsocker och den vackra vintage-inspirerade flaskan pryds av husets prunkande Flora-mönster här uppdaterat av designern Alessandro Michele.

Flora Gorgeous Gardenia från Gucci kostar 795 kr/30 ml EdP och finns här (reklamlänk).

Annons